Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Πελοπόννησο – Προσήχθησαν 115 άτομα – Οι 52 συνελήφθησαν

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Πελοπόννησο – Προσήχθησαν 115 άτομα – Οι 52 συνελήφθησαν
Στις 13/8 η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε επιχείρηση και πάλι στην Πελοπόννησο, προχωρώντας σε συνολικά 101 προσαγωγές 
Μεγάλης κλίμακας επιχείρησης ολοκλήρωσε σήμερα 1/9 στην Πελοπόννησο η Ελληνική Αστυνομία, ελέγχοντας συνολικά 824 πολίτες.
Από τους παραπάνω προσήχθησαν οι 115, από τους οποίους συνελήφθησαν τελικά οι 52.
Οι συλληφθέντες βαρύνονται με τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ), του υγειονομικού κανονισμού, για πλαστογραφία, για κλοπή και για παράνομη οπλοκατοχή, ενώ πέντε εκ των συλληφθέντων είναι αλλοδαποί που διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.
Επίσης, κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις απάτης στο Ναύπλιο και μία ληστεία στο Άργος και για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκαν ισάριθμες δικογραφίες σε βάρος ενός 45χρονου, μιας 33χρονης κι ενός 33χρονου αντίστοιχα.
Τέλος, βεβαιώθηκαν συνολικά 256 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.
Θυμίζουμε πως στις 13/8 η ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησε επιχείρηση και πάλι στην Πελοπόννησο, προχωρώντας σε συνολικά 101 προσαγωγές ατόμων στην Αργολίδα, την Αρκαδία, την Κορινθία, τη Λακωνίας και τη Μεσσηνία.
Από τους παραπάνω συνελήφθησαν οι 44.
Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν τρία άτομα που κατηγορούνται για υποθέσεις ναρκωτικών, τρία για κλοπές, δύο άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ένας φυγόποινος, επτά αλλοδαποί που διέμεναν παράνομα στη χώρα, ένα άτομο κατηγορείται για παράβαση της νομοθεσίας περί ασκήσεως ιατρικών επαγγελμάτων κλπ.
Οι αστυνομικοί εξιχνίασαν συνολικά επτά περιπτώσεις κλοπών σε σπίτια και καταστήματα, ενώ βρήκαν και 17 δενδρύλλια κάνναβης.
Ακόμη, κατά τη διάρκεια των ελέγχων, βεβαιώθηκαν 317 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και συνελήφθησαν 15 άτομα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης