Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προσπάθειες ανόδου στη Wall Street, στον απόηχο εταιρικών αποτελεσμάτων - Μεικτές τάσεις στο πετρέλαιο

Προσπάθειες ανόδου στη Wall Street, στον απόηχο εταιρικών αποτελεσμάτων - Μεικτές τάσεις στο πετρέλαιο
Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής συνεδρίασης θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα χρήσης η Apple, τα οποία αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον
Σε ανοδική τροχιά επιχειρεί να μπει εκ νέου η Wall Street, μετά τη χθεσινή (25/7) πτώση, στον απόηχο πληθώρας εταιρικών αποτελεσμάτων.
Ειδικότερα, οι Verizon, United Technologies, Mc Donald’s, DuPont, Caterpillar, 3M γνωστοποίησαν τα αποτελέσματα χρήσης του β’ τριμήνου του 2016, με τα περισσότερα εξ αυτών να διαψεύδουν επί τα βελτίω τις εκτιμήσεις των αναλυτών.
«Φαίνεται ότι ξεκινά η ανάκαμψη στα εταιρικά αποτελέσματα», ανέφερε ο David Kelly, στρατηγικός αναλυτής της J.P.Morgan.
Σημειώνεται ότι μετά την ολοκλήρωση της σημερινής συνεδρίασης θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα χρήσης η Apple, τα οποία αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Στα της συνεδρίασης, οριακή άνοδο 0,05%, στις 18.502,92 μονάδες, καταγράφει ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones, στο +0,19% βρίσκεται ο τεχνολογικός Nasdaq, στις 5.107,27 μονάδες, ενώ ο S&P 500 δείκτης-βαρόμετρο διαμορφώνει οριακά κέρδη 0,14%, στις 2.171,44 μονάδες.
Την ίδια ώρα, μεικτές τάσεις καταγράφει το πετρέλαιο.
Ενδεικτικά, περί τις 16:48, το αργό πετρέλαιο βρίσκεται στα 42,97 δολάρια, με πτώση 0,37%, ενώ το πετρέλαιο Brent κινείται οριακά ανοδικά (+0,09%) στα 44,76 δολάρια ανά βαρέλι.
Τέλος, πτώση 0,22% καταγράφει το ADR της Εθνικής Τραπέζης, με την τιμή του στο 0,228 δολάριο. 



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης