Ανοιχτή επιστολή από στελέχη του ΕΔΟΕΑΠ - Μαϊμού αναλογιστική μελέτη από την παρέα των καταληψιών

Ανοιχτή επιστολή από στελέχη του ΕΔΟΕΑΠ - Μαϊμού αναλογιστική μελέτη από την παρέα των καταληψιών
Στη δήθεν μελέτη δεν υπάρχει καμία αναφορά στο δημοσιονομικό κόστος των νέων ρυθμίσεων, ούτε για το ότι η ένταξη του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ στον ΕΦΚΑ θα επιβαρύνει τον έλληνα φορολογούμενο κατά 175 εκατ. ευρώ
Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της και την υποτιθέμενη αναλογιστική μελέτη γύρω από το ασφαλιστικό ασκούν με ανοιχτή επιστολή τους ο γ.γ. του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΔΟΕΑΠ, Νίκος Καρούτζος, και η πρόεδρος του ΤΥΠ ΕΔΟΕΑΠ, Άντζυ Σταθάτου.
Ακόμη, τονίζουν ότι σε αυτή την δήθεν αναλογιστική μελέτη δεν υπάρχει καμία αναφορά στο δημοσιονομικό κόστος των νέων ρυθμίσεων και στο ότι η ένταξη του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ στον ΕΦΚΑ θα επιβαρύνει τον έλληνα φορολογούμενο κατά 175 εκατ. ευρώ, ενώ επιχειρείται η φίμωση της δημοσιογραφίας, η χειραγώγηση των ΜΜΕ και η δήμευση αποθεματικών ύψους 1 δισ. ευρώ του ΕΤΑΠ ΜΜΕ.

Αναλυτικά το κείμενο της επιστολής είναι το εξής:
Με την κατάθεση αναλογιστικής μελέτης μαϊμού η κυβέρνηση αποδεικνύει ότι ο στόχος του ασφαλιστικού νομοσχεδίου είναι ένας:
Να διαλύσει ό,τι έχει απομείνει από την Ελληνική οικονομία και να «βάλει χέρι» στα όποια διαθέσιμα υπάρχουν.
Και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα ακόμη κι από αυτή την ελλιπή αναλογιστική που προβλέπει έλλειμμα 3,5 δισ. ευρώ, ενώ πέρυσι, η ίδια η κυβέρνηση Τσίπρα έκανε λόγο για έλλειμμα 300 εκατομμυρίων.
Αυτή είναι η κατάσταση στην οποία οδήγησε τη χώρα η παρέα των καταληψιών, η οποία προφανώς έκανε «κοπάνα» τις ώρες διδασκαλίας των μαθηματικών.
Την ίδια ώρα σε αυτή την δήθεν αναλογιστική μελέτη δεν υπάρχει καμία αναφορά στο δημοσιονομικό κόστος των νέων ρυθμίσεων.
Καμία αναφορά στο ότι η ένταξη του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ στον ΕΦΚΑ θα επιβαρύνει τον έλληνα φορολογούμενο κατά 175 εκατομμύρια ευρώ.
Λένε ψέματα στον ελληνικό λαό και στην τρόικα αποκρύπτοντας ότι στην ουσία ο έλληνας φορολογούμενος θα κληθεί να πληρώσει την ασφαλιστική κάλυψη των δημοσιογράφων, ενώ μέχρι σήμερα δεν είχε καμία επιβάρυνση.
Ο στόχος τους είναι διπλός.
Η φίμωση της δημοσιογραφίας, η χειραγώγηση των ΜΜΕ και η δήμευση αποθεματικών ύψους 1 δισ. ευρώ του ΕΤΑΠ ΜΜΕ, προκειμένου να μπορεί να πληρώσει τις υποχρεώσεις του επόμενους μήνες.
Η πολιτική του δος ημίν σήμερον καταστρέφει τη χώρα και την ελληνική οικονομία, υπονομεύοντας το μέλλον των παιδιών μας και γκρεμίζει ό,τι υγιές έχει απομείνει στο ελληνικό ασφαλιστικό σύστημα.

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS