Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη (ΝΔ): Δεν ζητάμε εκλογές – Αλλά εάν ο Τσίπρας δεν μπορεί, η ΝΔ θα αναλάβει τις ευθύνες της

Μπακογιάννη (ΝΔ): Δεν ζητάμε εκλογές – Αλλά εάν ο Τσίπρας δεν μπορεί, η ΝΔ θα αναλάβει τις ευθύνες της
Η κυβέρνηση μας προειδοποιεί μοιρολατρικά για το κλείσιμο των συνόρων, αντί να κάνει ότι μπορεί για να το αποτρέψει τόνισε η κα.Μπακογιάννη
Την θέση ότι η ΝΔ δεν ζητά εκλογές αλλά ότι είναι έτοιμη να αναλάβει τις ευθύνες της, εάν ο Τσίπρας πάει στη Βουλή και πει ότι δεν μπορεί να κυβερνήσει διατύπωσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.
Σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΪ η κα.Μπακογιάννη επιτέθηκε στην κυβέρνηση για τη στάση που τηρεί απέναντι στο προσφυγικό.
«Η κυβέρνηση μοιρολατρικά μας προειδοποιεί ότι θα κλείσουν τα σύνορα, αντί να κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να αποφευχθεί αυτό το ενδεχόμενο», υπογράμμισε η κα.Μπακογιάννη, η οποία τόνισε ότι είναι ακατανόητη η απουσία της Ελλάδας από τη Διάσκεψη για την Ασφάλεια που έγινε στο Μόναχο.
Όπως είπε η βουλευτής της ΝΔ, «οι βασικοί πυλώνες σταθερότητας στην Ευρώπη απειλούνται», επισημαίνοντας ότι «υπάρχει ένα ρήγμα μεταξύ των χωρών του Visegrad και των παλαιών χωρών της Ευρώπης».
«Με μια αξιοπιστία μειωμένη και με μια Ευρώπη με ρήγμα, η Ελλάδα βρίσκεται σε ακόμη πιο δύσκολη θέση», υπογράμμισε η βουλευτής της ΝΔ, η οποία άσκησε κριτική στην κυβέρνηση και για το θέμα των τηλεοπτικών συχνοτήτων.
«Αντί να αφήσουν το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο να τηρήσει κανόνες, ο υπουργός παρεμβαίνει για να ορίσει ποιός θα χάσει ή θα κερδίσει τα λεφτά του», υποστήριξε η κα.Μπακογιάννη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης