Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη (ΝΔ): Η ΝΔ γύρισε σελίδα, πνέει νέος αέρας – Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας

Μπακογιάννη (ΝΔ): Η ΝΔ γύρισε σελίδα, πνέει νέος αέρας – Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας
Οι απαιτήσεις από το νέο πρόεδρο είναι πάρα πολύ υψηλές υπογράμμισε η βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι η ΝΔ γύρισε σελίδα και ότι πλέον πνέει νέος αέρας στο κόμμα διατύπωσε η Ντόρα Μπακογιάννη, κατόπιν της συνάντησης που είχε με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη.
Σε δηλώσεις της, εξερχόμενη των γραφείων της Λεωφόρου Συγγρού, η πρώην υπουργός είπε ότι είναι μία πολύ ευχάριστη μέρα, καθώς «η ΝΔ γύρισε σελίδα».
«Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας που πρέπει να φέρουμε εις πέρας.
Οι απαιτήσεις από τον νέο πρόεδρο είναι πάρα πολύ υψηλές και είμαι σίγουρη ότι αυτή η ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί θα συνεχιστεί και στο μέλλον» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ.
Ερωτηθείσα αν ο κ. Μητσοτάκης της ζήτησε κάτι συγκεκριμένο, ανέφερε: «μου ζήτησε δουλειά, πολύ δουλειά, εφεξής όλα τα στελέχη της ΝΔ θα δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά».
«Δεν κουβεντιάσαμε για θέσεις, αλλά για ουσία δουλειάς» είπε η κα.Μπακογιάννη, η οποία τόνισε πως είναι μια ιδιαίτερη ημέρα και σε προσωπικό επίπεδο.
«Δεν παύουμε να είμαστε και άνθρωποι.
Όπως καταλαβαίνετε ήταν εξαιρετικά συγκινητικό και τιμητικό να βλέπεις τον αδερφό σου πρόεδρο της ΝΔ» είπε η κα.Μπακογιάννη, η οποία ερωτηθείσα αν ο κ. Μητσοτάκης της έδωσε κάποια συμβουλή ή αν εκείνη τον συμβούλευσε κάτι, απάντησε, χρησιμοποιώντας, όπως είπε, «μια φράση του Κυριάκου»: «Τα εν οίκω μη εν δήμω».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης