Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπίρτζης: Διαφωνώ με την πώληση των αεροδρομίων - Είναι πράξη της προηγούμενης κυβέρνησης

Σπίρτζης: Διαφωνώ με την πώληση των αεροδρομίων - Είναι πράξη της προηγούμενης κυβέρνησης
«Δεν δώσαμε εμείς τα αεροδρόμια. Τα έδωσαν όσοι έκαναν τον διαγωνισμό και έβαλαν τους συγκεκριμένους όρους» τόνισε ο υπουργός Υποδομών
Την διαφωνία του και τη δυσκολία του να υπογράψει την τελική σύμβαση πώλησης των περιφερειακών αεροδρομίων, καθώς προήλθε από τους όρους που είχε βάλει η προηγούμενη κυβέρνηση, εξέφρασε σήμερα, Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπιρτζής.
«Υπογράψαμε τη σύμβαση με πολύ πόνο, βρήκαμε -όταν πήραμε από την ΥΠΑ τις συμβάσεις- κάποιους όρους που έπρεπε να διορθωθούν» ανέφερε σε ομιλία του στη Βουλή.
«Δεν ήταν καθόλου εύκολο που υπέγραψα για την αποκρατικοποίηση των αεροδρομίων, γιατί συνεχίζω να διαφωνώ με τον τρόπο που έγινε η παραχώρηση των 14 αεροδρομίων» είχε δηλώσει νωρίτερα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.
«Είναι μέσα στις δεσμεύσεις που έχει η χώρα, αλλά κατορθώσαμε το τελευταίο διάστημα να διορθώσουμε πάρα πολλά από αυτά που υπήρχαν στις έτοιμες συμβάσεις που βρήκαμε» συνέχισε, ενώ δικαίωσε και τον περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Θόδωρο Γαλιατσάτο, που ανακοίνωσε τη διενέργεια δημοψηφίσματος.
«Ο κ. Περιφερειάρχης κάνει πολύ καλά που κάνει δημοψήφισμα.
Εγώ αν ήμουν στη θέση του θα έκανα χειρότερα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης