Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη (ΝΔ): Η ΝΔ άλλαξε, μόνο ο Τσίπρας δεν το έχει πάρει είδηση

Μπακογιάννη (ΝΔ): Η ΝΔ άλλαξε, μόνο ο Τσίπρας δεν το έχει πάρει είδηση
Θετικό το κλίμα υπέρ της ΝΔ, θα έχουμε κυβέρνηση ευρείας συνεργασίας τόνισε η κα. Μπακογιάννη
Την θέση ότι η ΝΔ έχει αλλάξει και μόνο ο Τσίπρας δεν το έχει πάρει είδηση διατύπωσε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.
Σε δηλώσεις της στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα Fm, η κα.Μπακογιάννη έκανε λόγο για θετικό κλίμα υπέρ της ΝΔ ενόψει των εκλογών, τονίζοντας ότι ο κόσμος «θα εμπιστευτεί τη ΝΔ ως κορμό της επόμενης κυβέρνησης», η οποία όπως είπε, θα «είναι ευρείας συνεργασίας».
«Πρώτα από όλα, η Ν.Δ. άλλαξε, μόνο ο κ. Τσίπρας δεν το έχει πάρει είδηση.
Κι εννοεί να πολεμάει ακόμα στα σποτάκια του τον κ. Σαμαρά ή να λέει σήμερα ότι έχει απέναντί του το σύστημα Σαμαρά», υποστήριξε η κα.Μπακογιάννη, αναφέροντας ότι πλέον είναι κοινός τόπος στη Ν.Δ. ότι «πρέπει να βάλουμε το κεφάλι μας στον ντορβά και να συνεργαστούμε και να μην έχουμε την αλαζονεία να πιστεύουμε ότι μόνοι μας έχουμε όλες τις δυνατότητες να σώσουμε τη χώρα».
Η κα.Μπακογιάννη τόνισε ότι δεν θα είχε αντίρρηση να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση και ότι αυτό που την ανησυχεί είναι να μην υπάρξει κυβέρνηση.
«Αυτό το οποίο φοβάμαι, είναι ότι θα ξαναμπούμε στις ίδιες περιπέτειες» υποστήριξε η κα.Μπακογιάννη.
Κληθείσα να σχολιάσει την υπόθεση Φλαμπουράρη είπε πως θα μπορούσε κάποιος να σηκώσει το θέμα πολύ ψηλά, καθώς έχει νομική, πολιτική και ηθική πλευρά.
«Ωστόσο, εμείς δεν θέλουμε να κάνουμε προεκλογικό αγώνα βρίσκοντας έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει κάνει το Α ή το Β και βαρώντας επ’ αυτού» είπε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης