Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος (ΔΗΜΑΡ): Ναι υπό όρους σε μετεκλογική συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

tags :
Θεοχαρόπουλος (ΔΗΜΑΡ): Ναι υπό όρους σε μετεκλογική συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ
Υπέρ μιας πολυκομματικής κυβέρνησης με τη συμμετοχή και των δύο μεγαλύτερων κομμάτων τάχθηκε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ
Υπέρ μιας ευρείας κυβέρνησης με τη συμμετοχή τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και της ΝΔ τάχθηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.
«Χρειάζεται κυβέρνηση όλων των υπεύθυνων δυνάμεων.
Είμαι βέβαιος πως η Δημοκρατική Συμπαράταξη ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ θα αναδειχθεί τρίτη δύναμη στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Θεοχαρόπουλος.
Όπως είπε, το ζητούμενο είναι να αποφευχθούν οι επαναληπτικές εκλογές, καθώς η πραγματική οικονομία δεν πρέπει να υποστεί νέο εκλογικό κύκλο, ενώ υπογράμμισε πως κριτήριο για την επιλογή των κυβερνητικών εταίρων θα είναι ο βαθμός σύγκλισης μεταξύ των προγραμματικών θέσεων.
«Οι προγραμματικές θέσεις, αυτό θα καθορίσει την επόμενη μέρα» υποστήριξε ο κ.Θεοχαρόπουλος, τονίζοντας πως επί της αρχής η κεντροαριστερά βρίσκεται πιο κοντά στην αριστερή γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ παρά στη δεξιά που πρεσβεύει η ΝΔ.
«Θα ήθελα συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, ακόμα κι αν βγει δεύτερο κόμμα» είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, ο οποίος ωστόσο τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να υιοθετήσει ξεκάθαρες θέσεις που θα κλειδώνουν τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης