Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές: Το σημερινό ελληνικό αδιέξοδο είναι παχνίδι με τη φωτιά δίπλα σε μπαρούτι

Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές: Το σημερινό ελληνικό αδιέξοδο είναι παχνίδι με τη φωτιά δίπλα σε μπαρούτι
Τεράστια χρηματοπιστωτική, οικονομική, κοινωνική και πολιτική καταστροφή είναι επικείμενη, αν η Ελλάδα αποκοπεί από χρηματοοικονομικές ροές 
«Υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ με κάθε τρόπο» τάχθηκαν οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές με ανακοίνωση τους.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου «σε διαφορετική περίπτωση η Ευρωζώνη εισέρχεται διαφορετικά σε ταραγμένα νερά για το λόγο αυτό θα πρέπει να γίνουν τα πάντα ώστε να αποτραπεί το Grexit».
Υπογραμμίζει ακόμη πως «το ζητούμενο εξακολουθεί να είναι ένας αξιοπρεπής συμβιβασμός που θα γεφυρώσει τις διαφορές μεταξύ των προτάσεων των πιστωτών και της ελληνικής κυβέρνησης».
Οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές αναφέρουν επίσης, ότι «μια τεράστια χρηματοπιστωτική, οικονομική, κοινωνική και πολιτική καταστροφή είναι επικείμενη, αν η Ελλάδα αποκοπεί από χρηματοοικονομικές ροές και βγει έξω από την Ευρωζώνη» και ότι «οι αλυσιδωτές επιπτώσεις μπορεί να ξεφύγουν από τον έλεγχο».
«Όσοι αντιμετωπίζουν το σημερινό αδιέξοδο καθαρά ως χρηματοπιστωτική κρίση παίζουν με τη φωτιά δίπλα σε ένα βαρέλι μπαρούτι» σχολιάζουν χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης