Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη (ΝΔ): Να παραιτηθεί ο Βαρουφάκης – Είναι βαρίδι, υπονομεύει τα εθνικά συμφέροντα

Μπακογιάννη (ΝΔ): Να παραιτηθεί ο Βαρουφάκης – Είναι βαρίδι, υπονομεύει τα εθνικά συμφέροντα
Δεν είμαι καθόλου βέβαια ότι ο ΥΠΟΙΚ δεν έχει μπει στη λογική της δραχμής τόνισε η βουλευτής της ΝΔ
Δριμεία επίθεση στον υπουργό Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκη εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία τον κάλεσε να υποβάλλει το συντομότερο δυνατό την παραίτηση του στον πρωθυπουργό.
«Εάν είχε την ελάχιστη αίσθηση πατριωτισμού θα είχε παραιτηθεί το συντομότερο δυνατό» ανέφερε σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΪ η κα. Μπακογιάννη, υπογραμμίζοντας πως δεν είναι καθόλου βέβαια ότι «ο Βαρουφάκης δεν έχει μπει στη λογική της δραχμής.
«Είναι βαρίδι, έχει ναρκισσισμό, έχει λογική ότι είναι το κέντρο της γης...
Να παραιτηθεί, είναι το καλύτερο που έχει να κάνει για να διευκολύνει τον Τσίπρα» ανέφερε χαρακτηριστικά η βουλευτής της ΝΔ.
«Το tweet για τον Ρούσβελτ μόνο ξέρει να κάνει;
Να αφήσουμε τις αηδίες, ξυπνά και κοιμάται όλος ο κόσμος με τον Βαρουφάκη;
Υπονομεύεις τα εθνικά συμφέροντα, αν δεν έχεις να πληρώσεις μισθούς και συντάξεις» είπε η βουλευτής της ΝΔ.
Κληθείσα να σχολιάσει το άρθρο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στάθη Λεουτσάκου για ενδεχόμενο νομισματικής αλλαγής, η κα. Μπακογιάννη δήλωσε δηκτικά: «Δηλαδή λέει εμείς θα αυτοκτονήσουμε και οι θεσμοί θα μπουν στα έξοδα να φέρουν στεφάνια στην κηδεία μας, περί αυτού πρόκειται.
Θα χαθούν τρεις γενιές Ελλήνων με Grexit.
Ας αφήσουν αυτού του είδους τα νταηλίκια» προειδοποίησε η βουλευτής της ΝΔ, τονίζοντας ότι είναι στο χέρι της κυβέρνησης, και απολύτως στο χέρι του Τσίπρα, να κλείσει η συμφωνία, και η Ελλάδα να εξασφαλίσει ομαλή ροή χρηματοδότησης.
Επιπλέον, η κα.Μπακογιάννη υπογράμμισε πως σε περίπτωση εκλογών θα αναδειχθεί κυβέρνηση με άλλη πλειοψηφία για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να πέσει η χώρα στα βράχια, εκτιμώντας ότι γι’ αυτό το λόγο ο Τσίπρας δεν θα πάει σε εκλογές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης