Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κικίλιας (ΝΔ): Όλοι οι Eυρωπαίοι έχουν κατανοήσει την αναγκαιότητα των φυλακών υψίστης ασφαλείας

Κικίλιας (ΝΔ): Όλοι οι Eυρωπαίοι έχουν κατανοήσει την αναγκαιότητα των φυλακών υψίστης ασφαλείας
«Αργά η Ελλάδα κατάλαβε κι εφήρμοσε τις φυλακές Γ' τύπου και χωρίς καν να κριθεί η λειτουργικότητα τους καταργούνται»
«Όλοι οι ευρωπαίοι έχουν κατανοήσει την αναγκαιότητα των φυλακών υψίστης ασφαλείας», ανέφερε σήμερα ο κ. Βασίλης Κικίλιας, βουλευτής ΝΔ, επισημαίνοντας πως το έχουν αντιληφθεί όλοι «πλην Λακεδαιμονίων όπως πάντα».
Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «αργά η Ελλάδα κατάλαβε κι εφήρμοσε τις φυλακές Γ' τύπου και χωρίς καν να κριθεί η λειτουργικότητα τους καταργούνται».
«Ποιος τους είπε ότι για μείζονος σημασίας θέματα μπορούν να είναι τηλε-σχολιαστές και ραδιοφωνικοί παραγωγοί;», αναρωτήθηκε στη συνέχεια για την κυβέρνηση, ενώ τόνισε πως «Είναι δυνατόν να βγαίνει ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης να λέει πως θα θρηνήσουμε θύματα στις Σκουριές;», σχετικά με τις δηλώσει του κ. Πανούση.
Για το μεταναστευτικό ζήτημα και τα κέντρα κράτησης σχολίασε πως «για να τα κλείσεις πρέπει να επιστρέψεις στην ΕΕ τα λεφτά με τα οποία τα έφτιαξες», προσθέτοντας ακόμα πως «δύο μήνες το μόνο που βλέπουμε είναι μπάτε σκύλοι αλέστε, ένα ξέφραγο αμπέλι».
«Η ελληνική κοινή γνώμη έχει πλέον αναγνωρίσει ότι από το 1981 ξεκίνησε το πράγμα και πήγαινε στραβά», κατέληξε ο κ. Κικίλιας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης