Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σαμαράς (ΝΔ): Αποστολή μου στο ΕΛΚ να διασφαλιστεί το ευρωπαϊκό μέλλον της Ελλάδας

Σαμαράς (ΝΔ): Αποστολή μου στο ΕΛΚ να διασφαλιστεί το ευρωπαϊκό μέλλον της Ελλάδας
Συνάντηση με Merkel στο περιθώριο της Συνόδου του ΕΛΚ στις Βρυξέλλες
Στις Βρυξέλλες βρίσκεται από χθες το βράδυ ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να συμμετάσχει στη σημερινή σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.
«Παρότι δεν είναι στην ατζέντα, θα μιλήσω με τους συναδέλφους για την ανάγκη να διασφαλιστεί το ευρωπαϊκό μέλλον της Ελλάδας. Αυτή είναι η αποστολή μου και είμαι πλήρως αφοσιωμένος σε αυτήν», δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, προσερχόμενος στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ).
Στο περιθώριο της ο πρόεδρος της ΝΔ θα έχει την ευκαιρία να έχει επαφές και συναντήσεις τόσο με την καγκελάριο της Γερμανίας, Angela Merkel όσο και με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Jean Claude Juncker και με τον πρωθυπουργό της Ισπανίας, Mariano Rajoy.
Ο κ.Σαμαράς φέρεται διατεθειμένος να μεταφέρει στους Ευρωπαίους συνομιλητές του το αίτημα για μια άμεση επίτευξη συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και ΕΕ.
Ο πρόεδρος της ΝΔ θα ζητήσει από τους Ευρωπαίους συνομιλητές του να επιδείξουν έμπρακτη αλληλεγγύη προς την Ελλάδα, εντός των ορίων και κανόνων της Ευρωζώνης, υπογραμμίζοντας πως η παρατεταμένη αβεβαιότητα δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο γιατί αυτό έχει μεγάλο κόστος για την χώρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης