Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σαμαράς: Όταν η Ευρώπη μοιράζει χρήματα, κάποιοι κρατούν ομπρέλες - Ο ΣΥΡΙΖΑ θα στρέψει την Ευρώπη εναντίον της Ελλάδας

Σαμαράς: Όταν η Ευρώπη μοιράζει χρήματα, κάποιοι κρατούν ομπρέλες - Ο ΣΥΡΙΖΑ θα στρέψει την Ευρώπη εναντίον της Ελλάδας
Η Νέα Δημοκρατία θα είναι στην κυβέρνηση
(upd5)«Τα καλύτερα έρχονται και τα χειρότερα δεν πρέπει να έρθουν», διεμήνυσε, σε υψηλούς τόνους, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΝΔ στην Αθήνα.
«Όταν στην Ευρώπη βρέχει χρήματα, κάποιοι κρατούν ομπρέλες», τόνισε ο κ. Σαμαράς, κλιμακώνοντας την επίθεσή του στον ΣΥΡΙΖΑ και αναφερόμενος στο επενδυτικό πακέτο του Juncker για την ανάπτυξη, αλλά και στο πρόγραμμα αγοράς κρατικών ομολόγων που ανακοίνωσε χθες Πέμπτη η ΕΚΤ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα στρέψει όλη την Ευρώπη εναντίον της Ελλάδας, τόνισε ο πρωθυπουργός, χαρακτηρίζοντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα το ατύχημα που υπονομεύει την Ελλάδα και το μέλλον της.
Η χώρα σταθεροποιείται και δεν έχει ανάγκη από δανεικά, πρόσθεσε ο κ. Σαμαράς, για να συμπληρώσει πως η ανάπτυξη άρχισε, επενδύσεις έρχονται, η οικονομία παίρνει μπροστά.
Ωστόσο, κατέστησε σαφές πως υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν ακόμη.
"Κάποιοι λένε όχι στην αξιολόγηση, στις επενδύσεις, στα όνειρα των νέων, αλλά εμείς δεν θα τους επιτρέψουμε", σημείωσε ο κ. Σαμαράς, απευθυνόμενος, εμμέσως πλην σαφώς, στον ΣΥΡΙΖΑ.
Είσαι δυνατός απέναντι στους δανειστές όταν δεν ζητάς άλλα δανεικά, εξήγησε με νόημα, αφήνοντας κι άλλες αιχμές προς την Κουμουνδούρου.
"Συμμάζεψα μέσα στην καταιγίδα τα οικονομικά της χώρας για να κρατήσουμε όρθια την Ελλάδα", υποστήριξε, για να προσθέσει πως "όσα έκανα αυτά τα 2,5 χρόνια τα έκανα για τη νεολαία".
Στη συνέχεια δεσμεύθηκε εκ νέου για φοροελαφρύνσεις, τονίζοντας πως οι φοροελαφρύνσεις είναι η γραμμή της Νέας Δημοκρατίας.
Η Νέα Δημοκρατία θα είναι στην κυβέρνηση, δήλωσε ο πρωθυπουργός και επανέλαβε ότι έρχεται η ανάπτυξη στην ελληνική οικονομία.
Ο κ. Σαμαράς καταφέρθηκε εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως, την ώρα που όλα αυτά είναι σε εξέλιξη ο ΣΥΡΙΖΑ «τα τίναξε όλα στον αέρα οδηγώντας τη χώρα σε εκλογές».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης