Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ευθείες βολές Μπακογιάννη σε Σαμαρά – Αντί να κάνουμε σοβαρό σχεδιασμό, εμείς σκίζαμε μνημόνια

Ευθείες βολές Μπακογιάννη σε Σαμαρά – Αντί να κάνουμε σοβαρό σχεδιασμό, εμείς σκίζαμε μνημόνια
Κακώς ο κ.Σαμαράς δεν δέχεται να συναντηθεί με τον κ. Τσίπρα τόνισε η βουλευτής της ΝΔ
Ευθείες βολές κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για την πολιτική στρατηγική και τους χειρισμούς που έχει ακολουθήσει έως σήμερα εξαπέλυσε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.
«Αντί να κάνουμε από το καλοκαίρι ένα σοβαρό σχεδιασμό, εμείς σκίζαμε μνημόνια» υποστήριξε σε δηλώσεις της στο Παραπολιτικά Fm αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά της στρατηγικής που ακολούθησε ο κ.Σαμαράς, στην οποία εν πολλοίς απέδωσε και το σημερινό αδιέξοδο της κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.
«Αυτό έστειλε ένα μήνυμα στους δανειστές μας πως δεν είμαστε σοβαροί» τόνισε χαρακτηριστικά η κα. Μπακογιάννη, η οποία αμφισβήτησε επίσης και τη γραμμή του Μεγάρου Μαξίμου να μην υπάρξει συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
«Κακώς ο Σαμαράς δεν δέχεται να συναντηθεί με τον κ. Τσίπρα» ανέφερε η βουλευτής της ΝΔ, υπογραμμίζοντας πως «το πολιτικό προσωπικό της χώρας στο σύνολο του είναι κατώτερο των περιστάσεων».
Η κα. Μπακογιάννη διερωτήθηκε για το εάν η κυβέρνηση έχει πραγματικό σχέδιο καθώς και γιατί η κυβέρνηση ζητά αύξηση του ΦΠΑ στον τουρισμό, ενώ επανέλαβε την πρόταση της ότι θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ τόσο για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας όσο και για να οδηγηθεί η χώρα σε ένα λογικό χρονικό διάστημα σε εκλογές.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης