Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη (ΝΔ): Προτείνει Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών μόνο για εθνικά θέματα – Δεν έχουμε βρει ακόμα τους 180

Μπακογιάννη (ΝΔ): Προτείνει Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών μόνο για εθνικά θέματα – Δεν έχουμε βρει ακόμα τους 180
Ο ΣΥΡΙΖΑ απέχει πολύ από την αυτοδυναμία τόνισε η βουλευτής της ΝΔ
Να συγκληθεί Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών μόνο για θέματα εξωτερικής πολιτικής αμέσως μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού από την Κύπρο (7 Νοεμβρίου) και το Κάιρο (8 Νοεμβρίου) πρότεινε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.
Σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΪ η βουλευτής της ΝΔ εκτίμησε πως υπάρχει «περιθώριο συναίνεσης» ανάμεσα στις πολιτικές δυνάμεις στα εθνικά θέματα.
«Νισάφι πια αν δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε ούτε στα θέματα εξωτερικής πολιτικής» τόνισε χαρακτηριστικά η βουλευτής της ΝΔ.
Η κα.Μπακογιάννη παραδέχθηκε πως η κυβέρνηση δεν έχει βρει ακόμα τους 180 βουλευτές για την προεδρική εκλογή, αν και αρνήθηκε να δηλώσει απαισιόδοξη, τονίζοντας ότι «μπορεί να τους έχουμε βρει τον Φεβρουάριο».
Παράλληλα επιτέθηκε κατά του ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο κατηγόρησε ότι «επιβάλει εκβιασμό για πρόωρες εκλογές με αφορμή την προεδρική εκλογή, εκμεταλλευόμενος μια τεράστια αδυναμία του Συντάγματος», που, όπως είπε, προβλέπει προσφυγή στις κάλπες αν δεν είναι δυνατό να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Η κα. Μπακογιάννη τόνισε ότι εάν η χώρα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και αν έχει δημοσκοπικό προβάδισμα, «απέχει πολύ από την αυτοδυναμία».
Επιπλέον, εκτίμησε πως ο ελληνικός λαός δεν θα ακολουθήσει τις υποσχέσεις του Αλέξη Τσίπρα.
«Τη σταθερότητα και την εγγύηση για τη δημοκρατία τη δίνει η Νέα Δημοκρατία», τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης