Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η Βούλτεψη διαψεύδει τον... Σαμαρά - Αγνοεί τη δήλωση του πρωθυπουργού για τους 180 βουλευτές ή σκοπίμως την ξεχνάει;

Η Βούλτεψη διαψεύδει τον... Σαμαρά - Αγνοεί τη δήλωση του πρωθυπουργού για τους 180 βουλευτές ή σκοπίμως την ξεχνάει;
Σε συνέντευξη του στο Βήμα στις 15 Ιουνίου 2014 ο Σαμαράς είχε αναφέρει ότι πιθανώς έχει διασφαλίσει την πλειοψηφία των 180 βουλευτών που χρειάζονται για την προεδρική εκλογή
Δεν υπάρχει δήλωση του πρωθυπουργού που υπονοεί ότι θα βρεθούν οι  180 βουλευτές που απαιτούνται για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας και την αποφυγή πρόωρων εκλογών φέρεται να δήλωσε η Σ. Βουλτεψη η οποία ολοκλήρωσε την κατάθεσή της στον εισαγγελέα.  
Ο εισαγγελέας Π. Παναγιωτόπουλος, που ερευνά τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών ενόψει της προεδρικής εκλογής, κάλεσε σε κατάθεση την Κυβερνητική Εκπρόσωπο προκειμένου να εξακριβώσει αν υφίσταται δήλωση του Αντώνη Σαμαρά ότι είναι  «δεδομένοι ή θα βρεθούν με κάθε τρόπο οι 180» δήλωση που επικαλέστηκαν άλλοι μάρτυρες στις καταθέσεις τους.
Αμέσως μετά την κατάθεσή της η κ. Βούλτεψη σε δήλωσή της υποστήριξε ότι πίσω από τις καταγγελίες για ενδεχόμενο χρηματισμού βουλευτών υπάρχει «μικροπολιτική σκοπιμότητα» συμπληρώνοντας ότι «όσοι με αστήρικτες καταγγελίες και χωρίς στοιχεία δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή της χώρας προσφέρουν ηθική νομιμοποίηση σε αυτούς που αντιμάχονται τη δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό».
Εντός της ημέρας στον εισαγγελέα αναμένεται να καταθέσουν ο εφοπλιστής Ανδρέας Μαρτίνος, ενώ τις επόμενες ημέρες έχει κληθεί να καταθέσει και ο επιχειρηματίας Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό καθώς τα όσα δημοσιεύθηκαν περί χρηματισμού βουλευτών φέρεται να ειπώθηκαν στη δεξίωση για τον γάμο των παιδιών τους.

*** Υπενθυμίζεται εδώ ότι σε συνέντευξη του πρωθυπουργού στο Βήμα στις 15 Ιουνίου 2014 ο Σαμαράς είχε αναφέρει ότι πιθανώς έχει διασφαλίσει την πλειοψηφία των 180 βουλευτών που χρειάζονται για την προεδρική εκλογή.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης