Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αβραμόπουλος (υπ. Εθνικής Άμυνας): Στέλνουμε ένα μήνυμα προς ολόκληρο τον κόσμο - Η Ελλάδα είναι όρθια και περήφανη!

Αβραμόπουλος (υπ. Εθνικής Άμυνας): Στέλνουμε ένα μήνυμα προς ολόκληρο τον κόσμο - Η Ελλάδα είναι όρθια και περήφανη!
Παράλληλα χαρακτήρισε την Ελλάδα ισχυρό παράγοντα σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή
Άκρως αισιόδοξος εμφανίστηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δ. Αβραμόπουλος για την πορεία της χώρας τονίζοντας ότι η Ελλάδα παραμένει όρθια και περήφανη.
Παράλληλα ο κ. Αβραμόπουλος σε δηλώσεις του μετά την στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, χαρακτήρισε την Ελλάδα ισχυρό παράγοντα σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή.
«Είναι μία μέρα, όμως, που γυρνάμε όχι μονάχα τις μνήμες πίσω, αλλά κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον. Η Ελλάδα, πέρα και πάνω από την κρίση, παραμένει ένας από τους ισχυρότερους παράγοντες σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή μας, η οποία και πάλι δοκιμάζεται», τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος.
Επεσήμανε παράλληλα ότι οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν «εγγυητή της ασφάλειας και της ανεξαρτησίας της Ελλάδος» και πρόσθεσε πως η «εντυπωσιακή παρέλαση» που διεξήχθη «δείχνει ότι το εθνικό αμυντικό μας σύστημα είναι πάντοτε έτοιμο να ανταποκριθεί στην υπέρτατη αποστολή».
Υπογράμμισε τέλος πως ο ελληνικός λαός πρέπει να αισθάνεται ασφαλής και σίγουρος, καθώς οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις «εκτελούν στο ακέραιο το καθήκον τους και είναι πάντοτε έτοιμες».
«Στέλνουμε ένα μήνυμα προς ολόκληρο τον κόσμο, προς την ευρύτερη γειτονιά μας και προς τους Έλληνες σε κάθε γωνιά του πλανήτη: ότι η Ελλάδα είναι όρθια, περήφανη, με κύρος, αξιοπρέπεια, αυτοπεποίθηση και δύναμη», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης