Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ντ. Μπακογιάννη (Ν.Δ.): Να μην αμφισβητηθεί η ιδεολογική ταυτότητα της Ν.Δ. - Υπάρχουν οι 180 βουλευτές για τον ΠτΔ

Ντ. Μπακογιάννη (Ν.Δ.): Να μην αμφισβητηθεί η ιδεολογική ταυτότητα της Ν.Δ. - Υπάρχουν οι 180 βουλευτές για τον ΠτΔ
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πείθει, παρά τον ΕΝΦΙΑ που έβγαλε τη μισή Ελλάδα από τα ρούχα της, ανέφερε
Να μην αμφισβητηθεί η ιδεολογική ταυτότητα της Ν.Δ. ζήτησε η βουλευτής του κόμματος, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ τόνισε ότι η κεντροαριστερά δεν αποτελεί αξιόπιστο πόλο, ενώ η κεντροδεξιά έχει πολύ συγκεκριμένη ιδεολογία.
Η κ. Μπακογιάννη άφησε αιχμές για έλλειψη διαλόγου στη Νέα Δημοκρατία, φέρνοντας ως παράδειγμα το σύμφωνο συμβίωσης, σημειώνοντας ότι από την πρώτη στιγμή η ίδια είχε ταχθεί υπέρ ως αστική συμφωνία.
Όπως είπε, είναι μια από τις υποχρεώσεις της Ελλάδας, ενώ αποτελεί θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, για να προσθέσει: «Πρέπει να δούμε τι συμβαίνει στην υπόλοιπη Ευρώπη. Δεν μπορούμε να μην κουβεντιάζουμε τα θέματα».
Ακόμη επισήμανε ότι ο Α. Σαμαράς, αν θέλει, μπορεί και πρέπει να εκφράσει όλη την παράταξη, συμπληρώνοντας ότι «υπήρξα παραταξιακή σε όλη τη μου τη ζωή. Όλη μου τη ζωή πολεμούσα για μια μεγάλη παράταξη, υπό συγκεκριμένες προϋπόθεσης βεβαίως... Πιστεύω στο "όλον"», ανέφερε.
Ερωτηθείσα για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας δήλωσε κατηγορηματικά ότι «υπάρχουν οι 180 βουλευτές», συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά ότι ο κόσμος δεν θέλει εκλογές.
Αναφερόμενη στον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι δεν πείθει, «παρά τον ΕΝΦΙΑ, που έβγαλε τη μισή Ελλάδα από τα ρούχα της, ενώ ζήτησε ένα εθνικό μίνιμουμ συνεννόησης για τα μεγάλα εθνικά θέματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης