Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούτσης (ΣΥΡΙΖΑ) – Η κυβέρνηση να αφήσει τις μηχανορραφίες που απαξιώνουν το Σύνταγμα, τη Βουλή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Βούτσης (ΣΥΡΙΖΑ) – Η κυβέρνηση να αφήσει τις μηχανορραφίες που απαξιώνουν το Σύνταγμα, τη Βουλή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Επίθεση στην κυβέρνηση για το θέμα των προτάσεων για τη διενέργεια δημοψηφίσματος για τη μικρή ΔΕΗ
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Ν. Βούτσης, γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος την κάλεσε να αφήσει τις μηχανορραφίες που απαξιώνουν το Σύνταγμα, τη Βουλή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αναφορικά με το ζήτημα των προτάσεων της αντιπολίτευσης για τη διενέργεια δημοψηφίσματος για τη μικρή ΔΕΗ.
«Μην υποβαθμίζετε περαιτέρω τη Βουλή μηχανευόμενοι διάφοροι διάφορα για να ξεφύγετε από το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής. Μην απαξιώνετε τον Πρόεδρο της Βουλής και τη Διάσκεψη» τόνισε ο κ.Βούτσης, ο οποίος προειδοποίησε την κυβέρνηση να μην «επιχειρήσει εμπλοκή του Προέδρου της Δημοκρατίας» με επίσπευση της υπογραφής του νομοσχεδίου προκειμένου να ακυρωθούν δια της πλαγίας οδού τα αιτήματα για δημοψήφισμα.
«Αφήστε όλες αυτές τις μηχανορραφίες που έχουμε υποστεί μέσω διαρροών τις τελευταίες ημέρες» είπε ο κ.Βούτσης και κάλεσε την κυβέρνηση να μη «φοβάται την Ολομέλεια και τις υπογραφές όχι μόνο των 120 αλλά και των 180 βουλευτών».
Ο κ.Βούτσης ανέφερε ότι «ανατρίχιασε» ακούγοντας την κυβερνητικό εκπρόσωπο Σοφία Βούλετψη να λέει πως η κυβέρνηση θα λάβει τις δικές της αποφάσεις για το δημοψήφισμα ανεξαρτήτως του τι θα αποφασίσει η Διάσκεψη της Βουλής.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης