Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας (υπ.Ανάπτυξης) – Έκκληση για αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων στη ΔΕΗ

Δένδιας (υπ.Ανάπτυξης) – Έκκληση για αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων στη ΔΕΗ
Τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν, θα πλήξουν επιχειρήσεις και οικονομία
Έκκληση στους εργαζόμενους της ΔΕΗ να μην προχωρήσουν στις προγραμματισμένες απεργιακές τους κινητοποιήσεις απηύθυνε ο υπουργός Ανάπτυξης, Ν. Δένδιας, καθώς όπως είπε, τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν, θα πλήξουν τις επιχειρήσεις και την ελληνική οικονομία.
«Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν σκέψεις για απεργιακές κινητοποιήσεις και θέλω να παρακαλέσω να μην κάνουν οτιδήποτε, διότι θα δημιουργήσουν επιπλέον προβλήματα στην αγωνιζόμενη επιχειρηματικότητα, ιδιαίτερα φέτος που ο τουρισμός πάει καλά» ανέφερε ο κ.Δένδιας, ο οποίος συναντήθηκε με το προεδρείο της ΕΣΕΕ.
Η συζήτηση με τους εμπόρους επικεντρώθηκε στα προβλήματα ρευστότητας, με την αξιοποίηση των υπαρχόντων τραπεζικών εργαλείων ή με τη δημιουργία νέων υβριδικών προγραμμάτων, τόσο για τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων, όσο και για την επιβίωση των υπαρχουσών.
Ο υπουργός, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, σχολίασε ότι η σημερινή πρώτη συνάντηση είναι η αρχή μίας συνεργασίας «για τα πάρα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει το εμπόριο στην Ελλάδα» και σημείωσε ότι ο στόχος της πολιτικής ηγεσίας είναι να μεταφερθεί ρευστότητα και, μέσω του ΕΣΠΑ στη μαχόμενη για την επιβίωσή της επιχείρηση.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης