Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γιακουμάτος (υπ.Ανάπτυξης) – Σε απόλυτη προτεραιότητα η μείωση των τιμών σε γάλα, ψωμί, λάδι, τηλεφωνία

Γιακουμάτος (υπ.Ανάπτυξης) – Σε απόλυτη προτεραιότητα η μείωση των τιμών σε γάλα, ψωμί, λάδι, τηλεφωνία
Στόχος η πάταξη της αισχροκέρδειας
Τη μείωση των τιμών σε γάλα, ψωμί, λάδι και τηλεφωνία έθεσε ως απόλυτη προτεραιότητα του ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Γ. Γιακουμάτος, ο οποίος κατά τη διαδικασία παραλαβής από τον τέως υφυπουργό Ανάπτυξης, Αθανάσιο Σκορδά υπογράμμισε πως πρέπει να μειωθεί το κόστος στο καλάθι της νοικοκυράς.
Ο κ.Γιακουμάτος αφού εξήρε το έργο του κ. Σκορδά, ο οποίος – όπως είπε – «δεν έδωσε τη μάχη από την εξέδρα, αλλά ήταν στο γήπεδο», τόνισε ότι παραλαμβάνει τη σκυτάλη και ότι θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση με τον προκάτοχο του.
Όπως είπε ο νέος υφυπουργός Ανάπτυξης, οι κατευθύνσεις από τον πρωθυπουργό είναι κοινωνική συνοχή, αλληλεγγύη και ανάπτυξη, ενώ υποστήριξε πως στις προτεραιότητες του είναι η αντιμετώπιση των στρεβλώσεων, η πάταξη της αισχροκέρδειας και των υπερκερδών.
Από την πλευρά του ο τέως υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Σκορδάς σημείωσε ότι «οι εραστές της ακινησίας και οι έμποροι της μιζέριας δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα», για να συμπληρώσει ότι η ακρίβεια οφείλεται στη συρρίκνωση των εισοδημάτων, αν και όπως είπε, υπάρχει περιθώριο για μεγαλύτερη πτώση τιμών σε αγαθά και υπηρεσίες.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης