Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Ημερίδα για επιχειρησιακό πρόγραμμα του νέου ΕΣΠΑ διοργανώνει το ΥΠΑΝ

Ημερίδα για επιχειρησιακό πρόγραμμα του νέου ΕΣΠΑ διοργανώνει το ΥΠΑΝ
Θα παρουσιαστούν οι προτάσεις για τις δράσεις που θα ενταχθούν στο νέο πρόγραμμα
Ημερίδα διαβούλευσης για το επιχειρησιακό πρόγραμμα ανταγωνιστικότητα, επιχειρηματικότητα και καινοτομία του νέου ΕΣΠΑ διοργανώνει αύριο Πέμπτη, το υπουργείο Ανάπτυξης στο ξενοδοχείο Χίλτον.
Ειδικότερα το υπουργείο αναφέρει ότι στην ημερίδα θα παρουσιαστούν οι προτάσεις για τις δράσεις που θα ενταχθούν στο νέο πρόγραμμα, οι οποίες θα τεθούν από αύριο σε δημόσια διαβούλευση.
Στην έναρξη των εργασιών της εκδήλωσης θα απευθύνουν ομιλίες ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Κωστής Χατζηδάκης, ο επικεφαλής του Γραφείου Αθηνών της Γενικής Διεύθυνσης ECFIN της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων-ΕΣΠΑ, Γιώργος Γιαννούσης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Γιώργος Ζαννιάς, ο επικεφαλής του Γραφείου Στρατηγικού Σχεδιασμού του Πρωθυπουργού, Δημήτρης Πτωχός, ο πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Εταιρειών Επιχειρηματικών Κεφαλαίων, Γιάννης Παπαδόπουλος και ο ιδρυτής της εταιρίας Warply (Startup), Γιάννης Δοξαράς.
Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα συνεδριάσουν επιμέρους ομάδες εργασίας για τους τομείς της οικονομίας στους οποίους θα δοθεί έμφαση στο πλαίσιο του νέου προγράμματος. Οι τομείς αυτοί, όπως προέκυψαν από τις μελέτες του ΙΟΒΕ, του ΚΕΠΕ και της McKinsey είναι:
Τουρισμός, Ενέργεια, Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών, Περιβάλλον, Δημιουργικές - Πολιτιστικές Βιομηχανίες, Αγροδιατροφή, Υλικά-Κατασκευές, Υγεία-Φαρμακευτική Βιομηχανία, Εφοδιαστική Αλυσίδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης