Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΟΜΥΛΕ αύριο για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας της ΟΜΥΛΕ αύριο για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ
Θα πραγματοποιηθεί πορεία προς το υπουργείο Ναυτιλίας
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ) πραγματοποιεί αύριο, Τρίτη, η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ), η οποία έχει προκηρύξει τετράωρη στάση εργασίας σε όλα τα λιμάνια (μέλη της ΟΜΥΛΕ) από τις 11:00 έως τις 15:00.
Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στις 11:30 το πρωί στην πλατεία Καραϊσκάκη στον Πειραιά και εν συνέχεια πορεία στο υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, η κυβέρνηση και το ΤΑΙΠΕΔ αδιαφορώντας «για τις καθολικές κοινωνικές αντιδράσεις, προχώρησαν στην πρόσκληση ενδιαφέροντος για την πώληση του Μετοχικού Κεφαλαίου του ΟΛΠ. Επιχείρησαν με μια διαδικασία "φιάσκο" στην Βουλή, χωρίς καν να δεχθούν ακρόαση φορέων, να νομιμοποιήσουν το πολιτικό έγκλημα ιδιωτικοποίησης κατά του ΟΛΠ και εν συνεχεία του ΟΛΘ και των άλλων λιμανιών».
Στη συγκέντρωση θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, φορείς που αποτελούν την «Παμπειραϊκή Επιτροπή κατά της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΠ» και εργαζόμενοι της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης