eSports & Games

Το Forza Horizon 5 έκλεψε την παράσταση στην παρουσίαση του Xbox στη Gamescom 2021!

Το Forza Horizon 5 έκλεψε την παράσταση στην παρουσίαση του Xbox στη Gamescom 2021!

Νέα εντυπωσιακά πλάνα και χειριστήριο. To Forza Horizon 5 έκλεψε τις εντυπώσεις στην παρουσίαση...

Δίχως αμφιβολία, το παιχνίδι που έκλεψε την παράσταση κατά τη διάρκεια του Xbox Stream στο πλαίσιο της Gamescom 2021 ήταν το Forza Horizon 5. Μεταξύ άλλων, για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν πλάνα με τα δύο αυτοκίνητα που θα κοσμούν το εξώφυλλο του τίτλου, που είναι το Mercedes-AMG ONE και το 2021 Ford Bronco Badlands σε δράση.

 

Επίσης, η developer Playground Games αποκάλυψε την εισαγωγή του Forza Horizon 5, όπως επίσης και τα πρώτα λεπτά από το gameplay, δίνοντας έμφαση στην ποικιλία των διαδρομών, στις καιρικές συνθήκες και τα τοπία του χάρτη που είναι βασισμένος στο Μεξικό.

 

«Πιστεύω ότι το νέο campaign θα θυμίσει σε όλους εκείνο του Forza Horizon 4, όμως αυτή τη φορά τα πράγματα είναι πιο δομημένα ενώ ταυτόχρονα διατηρείται η απόλυτη ελευθερία του τρόπου προόδου στο παιχνίδι», δήλωσε ο Mike Brown, creative director του Forza Horizon 5.

Το σύστημα των εποχών που εισήχθη στο Forza Horizon 4 επιστρέφει, όμως αυτή τη φορά θα λειτουργεί με λίγο διαφορετικό τρόπο. Ναι μεν θα γίνεται αισθητή η μετάβαση από εποχή σε εποχή, με φαινόμενα όπως η ξηρασία σε μικρά ποτάμια κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, που τον χειμώνα γεμίζουν ξανά νερό, όμως οι παίκτες θα συναντήσουν χιόνι εκεί που πραγματικά υπάρχει στη χώρα, όπως σε περιοχές με μεγάλο υψόμετρο.

Μια ακόμα σημαντική επιστροφή έχει να κάνει με το The Eliminator, το battle royale mode με την συμμετοχή 72 παικτών ταυτόχρονα, το οποίο θα δένει περισσότερο με τον χάρτη μιας και αυτή τη φορά δεν θα αποτελεί απλά μια προσθήκη, όπως συνέβη στο Forza Horizon 4, αλλά τμήμα του βασικού σχεδιασμού για την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Για όσους αναζητούν νέο χειριστήριο, η Microsoft αποκάλυψε ένα νέο, πολύχρωμο ασύρματο για τα Xbox Series X και Xbox Series S, με χρωματισμούς εμπνευσμένους από τη σειρά Forza Horizon. Η τιμή του θα είναι $74,99, δηλαδή κατά $15 υψηλότερη σε σχέση με τα άλλα χειριστήρια της εταιρείας, όμως θα συνοδεύεται από ένα αποκλειστικό DLC για τον επερχόμενο τίτλο.

To Forza Horizon 5 θα λανσαριστεί στις 9 Νοεμβρίου 2021, για Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC (Steam, Microsoft Store). Τέλος, την ίδια ημέρα θα προστεθεί στον κατάλογο της υπηρεσίας Xbox Game Pass, για κονσόλες, PC και xCloud.

Νικήτας Καβουκλής

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης