eSports & Games

FIFA 22: Στο «φως» όλες οι αλλαγές στο Ultimate Team

FIFA 22: Στο «φως» όλες οι αλλαγές στο Ultimate Team

Η πιο δημοφιλής δυνατότητα που προσφέρει το FIFA 22, το Ultimate Team, προχωρά σε μία σειρά από αλλαγές που έχουν ως στόχο την αποφόρτιση-βελτίωση της εμπειρίας των παικτών και η EA δημοσίευσε τη σχετική λίστα.

 

Σχετικά Άρθρα

Ο ιθύνων νους του FIFA Ultimate Team (FUT), ο Mike Barnucz, έφερε στο «φως» με λεπτομέρειες αρκετές νέες δυνατότητες που θα προστεθούν στο παιχνίδι στη φετινή του έκδοση.

Η βασικότερη όλων, θα γίνει στο FUT Champions. Το τουρνουά που λάμβανε χώρα συνήθως από τα απογεύματα της Παρασκευής μέχρι το πρωί της Δευτέρας, θα διανεμηθεί κατά μήκος όλης της εβδομάδας με μία νέα δομή, που θα περιλαμβάνει το Champions Play-Offs και Champions Finals.

Οι παίκτες που θα λαμβάνουν αρκετούς πόντους στα παιχνίδια Division Rivals, θα παίρνουν κατευθείαν το «εισιτήριό» τους για τα Play-Offs. Η συγκεκριμένη φάση θα έχει διάρκεια μίας σεζόν, που σε πραγματικό χρόνο θα κρατά περίπου έξι εβδομάδες, και θα προσφέρει πόντους και έπαθλα.

Αν συγκεντρώνουν το απαιτούμενο ποσό, θα προχωρούν στη φάση των Finals Qualification Token, το οποίο θα τους επιτρέψει να λάβουν μέρος στο FUT Champions Finals. Εκεί τα παιχνίδια θα γίνονται τα σαββατοκύριακα, όπως συνέβαινε με τη Weekend League στο FIFA 21, με τα έπαθλα να είναι μεγαλύτερα, ανάλογα με τη θέση που καταλαμβάνει ο κάθε παίκτης.
Εικόνα

Στην κατηγορία των Division Rivals, το δημοφιλέστερο κομμάτι του FUT, θα αναδιαμορφωθεί, ώστε να μειωθούν οι εβδομαδιαίες απαιτήσεις και να δοθεί τρόπος στους παίκτες να απολαμβάνουν έπαθλα, ακόμη και σε χαμηλότερα επίπεδα, όπου μπορούν να νικήσουν ευκολότερα.

Παράλληλα, η λίστα των Icons, που περιλαμβάνει θρυλικούς ποδοσφαιριστές προηγούμενων εποχών, θα ανανεωθεί, ενώ και τα στάδια θα λάβουν βελτιώσεις τόσο στην εμφάνισή τους, όσο και στην παρουσία των οπαδών.

Υπενθυμίζεται πως το FIFA 2022 θα τεθεί στην κυκλοφορία την 1η Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους και θα είναι διαθέσιμο για κονσόλες PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, PC και Stadia.

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης