eSports & Games

Kia: Συμφώνησε με την Team Vitality για τη νέα της επένδυση στα eSports

Kia: Συμφώνησε με την Team Vitality για τη νέα της επένδυση στα eSports

Το τμήμα της Kia Motors στη Γαλλία θα συνεργαστεί με την καλύτερη ομάδα της χώρας στον ηλεκτρονικό αθλητισμό.

Σχετικά Άρθρα

Η Kia France ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον γαλλικό οργανισμό της Team Vitality. Αυτή είναι τέταρτη συνεργασία της με ομάδα του League of Legends, μετά τη Rogue (σε Αμερική και Ευρώπη) και προφανώς την παγκόσμια πρωταθλήτρια DAMWON Gaming.

Η Kia θέλει να προμοτάρει την κυκλοφορία του νέου της ηλεκτρικού αυτοκινήτου και για τους επόμενους 3 μήνες θα διεξαχθεί διαφημιστική καμπάνια που θα περιλαμβάνει τη συμμετοχή των παικτών της Team Vitality.
teamvitalityhas_3539753b.jpg

Η Vitality έκανε το ντεμπούτο της στο PC gaming το 2015. Τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει επιτυχίες τόσο αγωνιστικά όσο και εμπορικά, αφού έχει ήδη υπογράψει μεγάλα deals με εταιρείες του μεγέθους της Adidas, της Renault και της Razer. Στο ρόστερ του League of Legends βρίσκεται και ένας Έλληνας, ο 19χρονος Λάμπρος Παπουτσάκης, που αποτελεί μέλος της ομάδας από τον Μάιο του 2020.

Ο πρόεδρος της Team Vitality, Fabian Devide, υποστήριξε μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας: «Είμαστε ευτυχισμένοι για τη συνεργασία μας με την Kia France και δηλώνουμε έτοιμοι να προφέρουμε κάτι πραγματικά μοναδικό στους θαυμαστές μας».

«Η καινοτομία και η τεχνογνωσία αποτελούν για εμάς λέξεις κλειδιά, επομένως ήταν δεδομένη μια συνεργασία με την Team Vitality, καθώς μοιραζόμαστε μαζί της τους ίδιους στόχους. Η βιομηχανία των eSports είναι ένας τεράστιος αθλητικός κλάδος στο οποίο θέλουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε», ήταν τα λόγια του υπεύθυνου επικοινωνίας της Kia France, Olivier Bouelharrag.

Τέλος, είναι σημαντικό να αναφερθεί πως οι επενδύσεις αυτοκινητοβιομηχανιών στο χώρο του ηλεκτρονικού αθλητισμού δεν είναι κάτι καινούργιο. Εκτός της Kia, δυναμική παρουσία έχουν επίσης οι BMW, Seat και Audi.


Πάνος Σταμούλης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης