eSports & Games

Red Bull: Έγινε ο μέγας χορηγός του Valorant Champions Tour

Red Bull: Έγινε ο μέγας χορηγός του Valorant Champions Tour

H Red Bull συνεχίζει να στηρίζει τα eSports χορηγώντας το πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Valorant.

Σχετικά Άρθρα

Η Riot Games ανακοίνωσε ότι αναβαθμίζεται η συνεργασία της με τη Red Bull, αφού η πασίγνωστη εταιρία ενεργειακών ποτών θα αποτελέσει τον κυρίαρχο χορηγό του Πρωταθλήματος του Valorant που ξεκινά τον Σεπτέμβρη σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική.

Το λογότυπο της Red Bull θα διαφημίζεται στις καλύτερες στιγμές (Clutch Moments, όπως είναι η επίσημη ονομασία) όλης της σεζόν, που περιλαμβάνει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, τα knock out «δεύτερης ευκαιρίας», αλλά και τα playoffs που θα κρίνουν το μεγάλο νικήτη του VCT (Valorant Champions Tour).

«Η Red Bull θα σας παρουσιάσει τις πιο συναρπαστικές στιγμές της χρονιάς. Στηρίζει το Valorant από τα πρώτα του βήματα και φέτος θα αποτελέσει τον κυρίαρχο συνεργάτη μας στη διεξαγωγή του πρώτου παγκόσμιου πρωταθλήματος μας.

Δηλώνουμε χαρούμενοι που συνεχίζουμε να πορευόμαστε μαζί της, αφού πρόκειται για μια επιτυχημένη εταιρία που στηρίζει έμπρακτα τα eSports», υποστήριξε ο Zeynep Gencaga, Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Συνεργασιών της Riot Games.

Πάνος Σταμούλης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης