eSports & Games

Gen.G: Ανακοίνωσε συνεργασία προώθησης των eSports με το πανεπιστήμιο του Eastern Michigan

Gen.G: Ανακοίνωσε συνεργασία προώθησης των eSports με το πανεπιστήμιο του Eastern Michigan
Καλοκαιρινό πρόγραμμα προβολής του ηλεκτρονικού αθλητισμού διοργανώνει το EMU με τη βοήθεια της Gen.G.
Σχετικά Άρθρα

Ο παγκόσμιος eSports οργανισμός της Gen.G συμφώνησε με το EMU (Eastern Michigan University) για τη δημιουργία καλοκαιρινού camp που στοχεύει στην ανάδειξη και τη διαφήμιση του ηλεκτρονικού αθλητισμού.

Η συνεργασία θα περιλαμβάνει τη διεξαγωγή τουρνουά στα League of Legends και Rocket League με τη συμμετοχή ομάδων από διάφορα πανεπιστήμια, κολέγια και λύκεια της περιοχής του Michigan. Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια από διακεκριμένα άτομα στο χώρο των eSports που θα μιλήσουν σε φοιτητές, απόφοιτους αλλά και μέλη της τοπικής κοινότητας, ενημερώνοντας τους για αυτό το… εναλλακτικό είδος αθλητισμού.

Ο Chris Park, CEO της Gen.G, υποστήριξε αναφορικά με τη συμφωνία: «Το EMU είχε κερδίσει από την αρχή την προσοχή μας καθώς δημιουργούσε συνεχώς καινοτόμα προγράμματα που προωθούσαν τα eSports. Αυτός είναι ο λόγος που επιλέξαμε να συνεργαστούμε μαζί του και νιώθουμε περήφανοι που θα συνδράμουμε στο έργο του».

«Το ενδιαφέρον των σπουδαστών μας για τον ηλεκτρονικό αθλητισμό μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο. Η Gen.G είναι ένας κολοσσός στην eSports βιομηχανία και είναι πραγματικά σημαντικό για το πανεπιστήμιο μας να συνεργάζεται με οργανισμούς τέτοιου βεληνεκούς», πρόσθεσε με τη σειρά του ο πρόεδρος του Eastern Michigan University, James Smith.

Πάνος Σταμούλης

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης