eSports & Games

Call of Duty: Ξεκινά στις 19 Αυγούστου το πρωτάθλημα με έπαθλο 1.2 εκατομμύρια δολάρια

Call of Duty: Ξεκινά στις 19 Αυγούστου το πρωτάθλημα με έπαθλο 1.2 εκατομμύρια δολάρια
Το μεγάλο event της Activision αναμένεται να γεμίσει ασφυκτικά το Galen Center του Λος Άντζελες.
Σχετικά Άρθρα

Στη τελική ευθεία μπαίνει η διεξαγωγή του πρωταθλήματος του Call of Duty. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο γήπεδο των USC Trojans, Galen Center του Λος Άντζελες, με χωρητικότητα που ξεπερνά τις 10.000 θέσεις. Από τις 19 έως τις 22 Αυγούστου, οι 8 πρώτες ομάδες που εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους μέσω της κανονικής περιόδου του CDL (Call of Duty League) θα διεκδικήσουν το πολύτιμο έπαθλο αξίας 1.2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά στις 16 Ιουλίου και η προσέλευση του κόσμου αναμένεται να είναι μεγάλη, καθώς πρόκειται για το πρώτο μεγάλο τουρνουά Call of Duty που θα διεξαχθεί με την παρουσία φιλάθλων. Όλα τα προηγούμενα events είχαν μόνο διαδικτυακή μορφή εξαιτίας του κορονοϊού.

Στον πρώτο γύρο οι ομάδες θα παλέψουν για την πρόκριση στην επόμενη φάση, στο δεύτερο θα γίνουν οι αναμετρήσεις νικητών και χαμένων και 21 Αυγούστου θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί. Ο μεγάλος τελικός θα έχει best-of-9 format, δηλαδή τροπαιούχος ομάδα θα είναι αυτή που φτάσει πρώτη στις πέντε νίκες.
cdlbracket3-1024x576.jpg

Τέλος, όλο το πρωτάθλημα θα προβληθεί από το επίσημο κανάλι, CODLeague, της διοργανώτριας εταιρίας στο Youtube, με την Intel να έχει το ρόλο του συνδιοργανωτή και μέγα χορηγού.

Πάνος Σταμούλης

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης