eSports & Games

Icon skin στο Fortnite o LeBron James!

Icon skin στο Fortnite o LeBron James!
LeBron James, Νεϊμάρ Τζούνιορ και Χάρι Κέιν θα είναι οι νέοι...ήρωες του Fortnite.

Το ηλεκτρονικό παιχνίδι Fortnite, έχει ξανά ασχοληθεί με το θέμα «ΝΒΑ» όπως και σε άλλες σπέσιαλ εκδόσεις. Οπότε δεν προκαλεί έκπληξη η εν λόγω είδηση πως η National Basket League (NBL) και LA Lakers θα πρωταγωνιστήσουν στην νέα «Icon Series».

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Νεϊμάρ Τζούνιορ, όπως και ο Άγγλος στράικερ Χάρι Κέιν, ενδέχεται να είναι δύο αθλητές που θα είναι και αυτοί μέρος της συγκεκριμένης έκδοσης του παιχνιδιού.

Οι λάτρεις του παιχνιδιού φαίνεται να έχουν ενθουσιαστεί με τις εξελίξεις και το εκφράζουν στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στα social media.

 

Αυτή η διαρροή επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια από άλλο ένα έγκυρο προφίλ (Hypex). Η Hypex πρόσθεσε επίσης ότι θα υπήρχαν ειδικές αποστολές στο παιχνίδι, όπως:

 

  • Κερδίστε έπαθλα όταν ολοκληρώστε την αποστολή King’s Bling
  • Τα αντικείμενα θα αναβαθμίζονται όσο θα εκτελείτε τις αποστολές!

Οι δημοσιεύσεις αυτές αναφέρονται στον LeBron James, του οποίου το ψευδώνυμο στο χώρο του μπάσκετ είναι «King James».
LeBron_1.jpg
Το Fortnite συχνά συσχετίζει τις νέες αναβαθμίσεις του, με επερχόμενες ταινίες ή μουσικές κυκλοφορίες. Λαμβάνοντας υπόψιν μας την συγκεκριμένη αναβάθμιση μπορούμε να την συνδέσουμε με την κυκλοφορία της νέας ταινίας, Space Jam: A New Legacy, με πρωταγωνιστή τον Αμερικανό σούπερ σταρ.

Δημήτρης Φεραδούρος

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης