eSports & Games

FIFA 21: Οι παίκτες μπορούν να γνωρίζουν το περιεχόμενο των loot boxes πριν τα αγοράσουν

FIFA 21: Οι παίκτες μπορούν να γνωρίζουν το περιεχόμενο των loot boxes πριν τα αγοράσουν
Τακτική οπισθοχώρηση από την Electronic Arts.
Σχετικά Άρθρα

Με την πίεση από κυβερνήσεις και οργανισμούς να αυξάνεται, η Electronic Arts έδωσε στους παίκτες τη δυνατότητα προεπισκόπησης του περιεχομένου των loot boxes του FIFA 21, πριν τα αγοράσουν. Τα Ultimate Team Preview Packs όπως τα ονομάζει ο publisher, επιτρέπουν στους ενδιαφερόμενους να γνωρίζουν εξ' αρχής τι προσφέρουν, πριν αυτοί αποφασίσουν να ξοδέψουν FUT Coins ή FIFA Points. Τα FUT Coins είναι μονάδες εικονικού νομίσματος, που κερδίζονται κατά τη διάρκεια του gameplay. Από την άλλη, στην ίδια κατηγορία ανήκουν τα FIFA Points μόνο που αποκτώνται έναντι πραγματικών χρημάτων.

Τα πακέτα που δεν αγοράζονται από το FUT Store, όπως εκείνα που δίνονται ως βραβεία στα Division Rivals ή κερδίζονται μέσω της επίτευξης ενός στόχου, δεν θα ενταχθούν στην κατηγορία των Preview Packs και θα συνεχίσουν να λειτουργούν όπως μέχρι σήμερα. Τα Preview Packs αποτελούν μέρος του "Festival of FUTball", που θα διαρκέσει ως τις 16 Ιουλίου 2021 και θα είναι τα μόνα διαθέσιμα στο FUT Store κατά τη διάρκεια του event. Όταν αυτό ολοκληρωθεί, όλοι οι υπόλοιποι τύποι πακέτων θα επιστρέψουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα του παιχνιδιού.

Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η διαδικασία, καταρχάς οι παίκτες επιλέγουν ένα Preview Pack για να αποκαλυφθεί το περιεχόμενό του. Όταν γίνει αυτό θα πρέπει να αποφασίσουν αν το αγοράσουν ή όχι. Στην πρώτη περίπτωση θα τους ζητηθεί να επιβεβαιώσουν την απόφασή τους και αν θα χρησιμοποιήσουν FUT Coins ή FIFA Points. Στη δεύτερη περίπτωση το περιεχόμενο θα παραμείνει ορατό και δεν υπάρχει η δυνατότητα να γίνει προεπισκόπηση νέου πακέτου πριν περάσουν αρκετές ώρες.

Όσο η επιλογή preview είναι διαθεσιμη, μπορείτε να δείτε ξανά τα περιεχόμενα ενός πακέτου που έχετε ήδη ανοίξει. Εξαιρούνται τα πακέτα που προσφέρονται για περιορισμένο χρόνο και διάθεσή τους μπορεί να λήξει πριν το περιθώριο που δίνεται για να εμφανιστούν ξανά τα περιεχόμενά τους. Επιπλέον, υπάρχουν πακέτα που διατίθενται σε συγκεκριμένες ποσότητες, οπότε όταν αγοραστούν όλα τα διαθέσιμα, δεν υπάρχει νόημα να δει κάποιος ξανά τι προσφέρουν.

Δεν αποκλείεται η κίνηση της Electronic Arts με τα Preview Packs να μονιμοποιηθεί, κάτι που θα σηματοδοτήσει μεγάλες αλλαγές στο FIFA Ultimate Team. Τα ποσά που κερδίζει κάθε χρόνο η εταιρεία από το εν λόγω mode σε όλα τα παιχνίδια που αυτό υπάρχει είναι τεράστιο. Μόνο το έτος που πέρασε ανήλθε σε $1,62 δισ. και του χρόνου αναμένεται να καταγραφεί νέο ρεκόρ.

Νικήτας Καβουκλής

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης