Football Talk

Νιόπλιας: «Δεν είναι για πέταμα οι μικρομεσαίες ομάδες» (video)

Νιόπλιας: «Δεν είναι για πέταμα οι μικρομεσαίες ομάδες» (video)
Στην δύναμη της έδρας στάθηκε ο Νίκος Νιόπλιας. 
Στην ώθηση που πήρε ο ΟΦΗ από τον κόσμο του στάθηκε ο Νίκος Νιόπλιας, μετά την ισοπαλία που έφερε η ομάδα του (3-3) απέναντι στην ΑΕΚ, παρόλο που βρέθηκε να χάνει με 3-0. Ο 56χρονος τεχνικός έκανε ακόμα ιδιαίτερη μνεία στις μικρομεσαίες ομάδες, αλλά και γενικότερα στις μικρότερες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Αρχικά, ανέφερε στην κάμερα της Cosmote TV:«Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια, γιατί δεν είναι εύκολο. Αυτή είναι η έδρα μας, η καρδιά μας. Χωρίς τον κόσμο στο 0-3 όλα θα ήταν υποτονικά. Σε όλο το παιχνίδι δεν μας αποδοκιμάσε.

Πρέπει να πω ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ μεσοεπιθετικά είναι φανταστική. Αν θέλουμε να φτιάξουμε το ποδόσφαιρό μας, παρά τα άσχημά μας, βλέπουμε ότι μπορούν οι μικρομεσαίες ομάδες. Δεν είναι για πέταμα. Είναι καλύτερες ομάδες οι μεγαλύτερες, αλλά μπορεί να πάρει βαθμό ο ΟΦΗ ή να κερδίσει ο ΠΑΣ.

Και κάτι ακόμα. Λέμε στη Σούπερ Λίγκα 2 να παίξουν 36 ομάδες και να ανέβει μία! Γιατί να παιξουν 36; Η ΑΕΚ ανεβαίνει επίπεδο. Υπάρχουν ομάδες που ανεβαινουν επίπεδο. Πρέπει πρώτα να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο».

Για το παιχνίδι: «Δεν ήμασταν καλοί. Παίξαμε με ενθουσιασμό. Μετά την αποβολή το κοντρολάραμε και μας βοήθησαν πάρα πολύ οι αλλαγές».




www.bnsports.gr




Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης