Football Talk

Ολυμπιακός - Αντβέρπ: Κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι για τους «ερυθρόλευκους»

Ολυμπιακός - Αντβέρπ: Κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι για τους «ερυθρόλευκους»

Ο Ολυμπιακός ξεκινά απόψε το βράδυ (22:00) τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Europa League φιλοξενώντας στο «Γεώργιος Καραισκάκης» την Αντβέρπ και θέλει τη νίκη για πάρα πολλούς λόγους. 

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Το στραβοπάτημα στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος απέναντι στον Ατρόμητο σε συνδυασμό με την μέχρι τώρα εικόνα των Πειραιωτών αλλά και το γεγονός πως στην 1η αγωνιστική υποδέχονται την θεωρητικά πιο αδύναμη του ομίλου φέρνουν τον Ολυμπιακό αντιμέτωπο με το πρώτο «must win» ματς της σεζόν. 

Σε έναν πολύ ισορροπημένο όμιλο το να ξεκινήσουν με νίκη μπορεί να αποβεί έως και καθοριστικό στη συνέχεια, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές του να εμφανίζονται αποφασισμένοι να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Επιπλέον με το νέο φορμάτ της διοργάνωσης, η 1η θέση στον όμιλο δίνει απευθείας πρόκριση στους «16» και αυτό από μόνο του είναι ένα επιπλέον κίνητρο για όλους στον Ολυμπιακό.

Πλέον, τα προβλήματα στους «ερυθρόλευκους» είναι ελάχιστα και καθόλου τυχαία ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε πως επιστρέφει η κανονικότητα. Παρ’όλα αυτά, ο Πορτογάλος δε μπορεί να υπολογίζει στον Γιώργο Μασούρα που δεν έχει επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του, ενώ θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή αν μπορεί να υπολογίζει στους Λαλά (γαστρεντερίτιδα) και Ανδρούτσο (έχει ένα χτύπημα από το ματς με τον Ατρόμητο).

Από τις δοκιμές που έκανε στην τελευταία προπόνηση, φαίνεται πως θα αφήσει το 4-4-2 και προσανατολίζεται στο… γνωστό 4-3-3. Ο Βατσλίκ θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ο Καρμπόβνικ έχει το προβάδισμα για το δεξί άκρο της άμυνας, ο Ρέαμπτσιουκ θα είναι στο αριστερό και ο Σισέ με τον Παπασταθόπουλο στα στόπερ. Ο Εμβιλά με τον Μαντί Καμαρά θεωρούνται σίγουρα για τον άξονα, με τον Μπουχαλάκη να είναι ο πιθανότερος για να τους πλαισιώσει. Όσων αφορά στην επίθεση, ο Ελ Αραμπί θα βρίσκεται στην κορυφή, έχοντας τον Ονιεκούρου στα αριστερά του, ενώ για την άλλη πλευρά  η θέση παίζεται μεταξύ Βαλμπουενά, Αγκιμπού Καμαρά και Βρουσάι.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης