Football Talk

Έμβιλα: «Έχουμε πολύ καλή ψυχολογία και πάμε για τη νίκη – Σημαντικός για εμάς ο Καμαρά»

Έμβιλα: «Έχουμε πολύ καλή ψυχολογία και πάμε για τη νίκη – Σημαντικός για εμάς ο Καμαρά»

Ο Γιαν Εμβιλά εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Αντβέρπ και έδειξε την αισιοδοξία του για τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League κόντρα στην Αντβέρπ το βράδυ της Πέμπτης (16/09, στις 22:00) και ο Γιαν Εμβιλά εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως η ισοπαλία με τον Ατρόμητο δεν έχει ρίξει το ηθικό της ομάδας και πως άπαντες θα παρουσιαστούν έτοιμοι να δώσουν το 100%. Παράλληλα, έκανε λόγο για την σημαντικότητα του Μαντί Καμαρά στην ομάδα και πόσο καλό είναι που επιστρέφει.

Αναλυτικά είπε:

Κατά πόσο θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το αυριανό παιχνίδι και ποια είναι τα στοιχεία που πρέπει να διαθέτει η ομάδα του Πειραιά για να μπορέσει να φτάσει στη νίκη: «Φυσικά και είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και έτοιμοι για το αυριανό ματς. Να βρεθούμε στους ομίλους ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς μας στόχο στη φετινή σεζόν. Ο προπονητής έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και μας έχει προετοιμάσει καλά. Η δουλειά που γίνεται είναι πολύ καλή. Δυστυχώς, στο τελευταίο παιχνίδι που δώσαμε δεν καταφέραμε να κερδίσουμε.

Ήταν ένα από τα ματς που η μπάλα δεν ήθελε να μπει. Από εκείνο το ματς όμως έχουμε βγάλει πολλά σημαντικά συμπεράσματα. Δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και μας έλειψε μόνο το γκολ. Η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή. Είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για το Europa League. Αυτό που σκεφτόμαστε πλέον είναι το ματς με την Αντβέρπ. Είναι η ευκαιρία μας, είναι το πρώτο ματς και θέλουμε να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο».

Για τον Μαντί Καμαρά και το γεγονός ότι επιστρέφει μετά την απουσία του στο ματς με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα: «Είναι απόφαση του προπονητή ποιοι θα βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο στο αυριανό ματς. Ο Μαντί είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Γενικότερα, σε όλα τα παιχνίδια και ιδιαίτερα στα πιο σημαντικά, όλοι οι παίκτες μας είναι απαραίτητοι. Πρέπει όλοι να είμαστε 100%, έτσι ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε τον αυριανό αγώνα».

Για το εάν ο Ολυμπιακός θα βγάλει αντίδραση μετά το 0-0 με τον Ατρόμητο: «Νομίζω ότι είναι καλύτερο να προβλέπεις και να δρας σωστά σε όλες τις περιπτώσεις. Πολλές φορές έχουμε δείξει την αντίδραση που πρέπει. Αυριο όμως δεν θα είναι μία από αυτές τις περιπτώσεις, γιατί στο ματς με τον Ατρόμητο δεν ήμασταν κακοί. Απλά ήταν μια βραδιά, που όσο και εάν προσπαθήσαμε δεν καταφέρουμε να φέρουμε τα πράγματα εκεί που θέλαμε.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να κρατάμε τα πράγματα στα χέρια μας, για να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Πρέπει να κρατήσουμε την ίδια δυναμική με την Κυριακή. Η ομάδα είναι έτοιμη και θέλουμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

Για το γεγονός ότι με τον Ολυμπιακό σκοράρει πιο συχνά σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες που είχε αγωνιστεί: «Το μυστικό είναι η αυτοπεποίθηση. Η ομάδα, ο κόσμος και ο ίδιος ο προπονητής με κάνουν να νιώθω ασφάλεια. Εχω μεγάλη επιθυμία και τα δίνω όλα για να επιστρέψω στην ομάδα όσα παίρνω από αυτούς. Εχω σκοράρει σε σημαντικά παιχνίδια και ελπίζω να συνεχίσω να το κάνω. Εάν τα καταφέρω στο αυριανό ματς θα είναι ένα μπόνους. Όμως αυτό που θέλω είναι να κερδίσει η ομάδα. Να ανταποδώσουμε στην ομάδα και στον κόσμο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης