Football Talk

Έλιοτ για την τιμωρία του Στράουκ: «Είναι άδικο, θα περάσει αδερφέ!»

Έλιοτ για την τιμωρία του Στράουκ: «Είναι άδικο, θα περάσει αδερφέ!»

Το τάκλιν του Πασκάλ Στράουκ στον Έλιοτ ήταν η αιτία να τραυματιστεί σοβαρά ο νεαρός παίκτης της Λίβερπουλ ωστόσο φαίνεται πως δεν συμφωνεί με την απόφαση να αποβληθεί απευθείας ο παίκτης της Λιντς.

Σχετικά Άρθρα

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Χάρβεϊ Έλιοτ επισκίασε τη νίκη της Λίβερπουλ με 3-0 απέναντι στη Λιντς, με τον νεαρό παίκτη των «reds» να χειρουργείται στον αριστερό του αστράγαλο μετά το δυνατό τάκλιν του Πασκάλ Στράουκ.

Η Λιντς άσκησε έφεση για την απόφαση του διαιτητή να αποβάλει με απευθείας κόκκινη κάρτα τον στόπερ της Λιντς ωστόσο αυτή απορρίφθηκε από την FA με τον Στράουκ να εκτίει κανονικά την ποινή των τριών αγωνιστικών.

Ωστόσο, η απόφαση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και του διαιτητή δεν βρήκε σύμφωνο τον ίδιο τον Χάρβεϊ Έλιοτ που μέσω ενός σχολίου στο ποστ του Sky Sports για την απόφαση της FA, εξέφρασε την άποψή του για την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο αμυντικός της Λιντς.

Συγκεκριμένα, ο μέσος της Λίβερπουλ έγραψε:

«Συγγνώμη για αυτό Πασκάλ, νομίζω ότι είναι λάθος! Αλλά σύντομα θα περάσει αδερφέ και θα επιστρέψεις σε χρόνο μηδέν και θα επιστρέψεις ακόμα πιο δυνατός, μείνε θετικός».

 www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης