Football Talk

Τσέλσι: Αποθέωσε τον Λουκάκου ο Τούχελ! (video)

Τσέλσι: Αποθέωσε τον Λουκάκου ο Τούχελ! (video)

Ο Τόμας Τούχελ μετά την νίκη της Τσέλσι επί της Ζενίτ, στο Στάμφορντ Μπρίτζ, αναφέρθηκε στον Ρομέλου Λουκάκου και την σημαντικότητα της συγκεκριμένης προσθήκης για τους «μπλε».

Η Τσέλσι, με το γκολ του Ρομέλου Λουκάκου, κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στους ομίλους του Champions League και να περισυλλέξει τους πρώτους τρείς βαθμούς για τη φετινή σεζόν.

Ο Τόμας Τούχελ μετά την νικηφόρα αναμέτρηση με την Ζενίτ το βράδυ της Τρίτης (14/9, 1-0, αναφέρθηκε στην ποιότητα του Ρομέλου Λουκάκου και επισημαίνει πως ο Βέλγος ήταν αυτό ακριβώς που έλειπε από την ομάδα του Λονδίνου!

«Η αποστολή του Λουκάκου δεν ήταν εύκολη. Δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για αυτόν, αλλά δεν χάνει την πίστη του ποτέ. Για αυτό είναι επιθετικός παγκόσμιας κλάσης. Είναι πολύ σημαντικός. Δεν βρίσκεις πολλούς παίκτες με τέτοια ποιότητα.

Κερδίσαμε χωρίς καν να τον «εκμεταλλευτούμε» στο μέγιστο και πήραμε το αποτέλεσμα. Ο Ρομέλου είναι ακριβώς το προφίλ του παίκτη που έλειπε από την ομάδα, όχι μόνο λόγω του ταλέντου του αλλά και λόγω προσωπικότητας.

Είναι τόσο ταπεινός, αλλά και τόσο επικοινωνιακός. Στα αποδυτήρια δημιουργεί μια θετική ενέργεια γύρω του, η οποία μεταφέρεται σε όλη την ομάδα, είμαστε περήφανοι.

 Έχει το χαρακτήρα που δεν χάνει, με τίποτα, την αυτοπεποίθηση του. Είναι σε ψηλό επίπεδο και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε στην Τσέλσι», δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός συμπληρώνοντας
Λουάκου.jpg

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοση. Ήταν ένας σκληρός αγώνας απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Είχαμε ένα δύσκολο πρώτο ημίχρονο και δεν βρήκαμε εύκολα κενά, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε παιχνίδι και να γίνουμε επικίνδυνοι.

Παίξαμε σε ψηλούς ρυθμούς. Έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι και συνειδητοποιημένοι με την άμυνα μας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης