Football Talk

Νέβιλ – Κάραγκερ: Διαφωνία στο τηλεοπτικό στούντιο για το… «Ρονάλντο ή Μέσι»

Νέβιλ – Κάραγκερ: Διαφωνία στο τηλεοπτικό στούντιο για το… «Ρονάλντο ή Μέσι»

Γκάρι Νέβιλ και Τζέιμι Κάραγκερ έκαναν... debate στο Sky Sports για το ποιος εκ των Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής.

Το… αιώνιο δίλημμα μεταξύ Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι τέθηκε στους Γκάρι Νέβιλ και Τζέιμι Κάραγκερ στον «αέρα» της εκπομπής του Sky Sports.

Ο παλαίμαχος μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψήφισε ως κορυφαίο ever τον Πορτογάλο άλλοτε συμπαίκτη του, ενώ ο άλλοτε αμυντικός της Λίβερπουλ διαφώνησε ανοιχτά και επέλεξε τον Αργεντινό σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

«Αν ήσουν προπονητής και είχες μόνο μια αλλαγή για να κερδίσεις έναν αγώνα στα τελευταία δέκα λεπτά, ποιον παίκτη από όλη την ιστορία θα έβαζες; Για μένα θα ήταν ο Κριστιάνο! Μπορεί να σκοράρει με όλους τους τρόπους, με το δεξί, το αριστερό, με το κεφάλι, με πέναλτι, ακόμη και με φάουλ. Δείτε τους αριθμούς του! Πιστεύω πως είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που υπήρξε ποτέ. Είναι ο πιο ολοκληρωμένος», τόνισε ο Νέβιλ.

«Ο Ρονάλντο ΔΕΝ είναι ο καλύτερος παίκτης όλων των εποχών! Θα έλεγα πως είναι ο Μέσι. Δεν έχει σημασία πώς μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα. Ο Μέσι έχει καλύτερο ρεκόρ γκολ από τον Ρονάλντο, είναι πλέι μέικερ, κάτι που δεν μπορεί να κάνει ο Πορτογάλος. Είναι δύο φοβεροί παίκτες, αλλά ο Μέσι κάνει πράγματα που δεν έχουμε ξαναδεί», απάντησε ο Κάραγκερ.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης