Football Talk

ΑΕΚ: Τα λόγια των Τσούμπερ, Άμραμπατ για τον κόσμο και η εκτόξευση των διαρκείας

ΑΕΚ: Τα λόγια των Τσούμπερ, Άμραμπατ για τον κόσμο και η εκτόξευση των διαρκείας
Οι Στίβεν Τσούμπερ και Νορντίν Άμραμπαντ εντυπωσιάστηκαν από την αγάπη που τους έδειξαν οι φίλοι της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ – Πόσα διαρκείας πωλήθηκαν μόνο τη Δευτέρα (13/9).

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Η ΑΕΚ πήρε χθες τη νίκη στην πρεμιέρα επί του Ιωνικού, μα το κυριότερο ίσως ακόμα κι από τους τρεις βαθμούς ήταν η χαρά των περίπου 15.000 οπαδών της που πήγαν στο γήπεδο. Μετά από 1,5 χρόνο οι εξέδρες του ΟΑΚΑ είχαν ξανά κόσμο και παλμό σε αγώνα πρωταθλήματος. Κεντρικά πρόσωπα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και φυσικά οι Στίβεν Τσούμπερ και Νορντίν Άμραμπαντ. Αμφότεροι έτυχαν θερμής υποδοχής από την εξέδρα στο πρώτο τους επίσημο ματς με την ΑΕΚ.

Όσα έζησαν χθες στο ΟΑΚΑ εντυπωσίασε και τους δυο ποδοσφαιριστές. Στα αποδυτήρια του Σταδίου, μετά το ματς με τον Ιωνικό, Άμραμπαντ και Τσούμπερ έλεγαν στους ανθρώπους της ΑΕΚ πόσο έκπληκτοι έμειναν από την αποθέωση που γνώρισαν: «Πρώτη φορά ζούμε τέτοιο πράγμα. Ένα γήπεδο να σηκώνεται στο… πόδι για εμάς», έλεγαν. Όταν μάλιστα, άκουγαν πως «τα πράγματα προς το παρόν ήταν πολύ χαλαρά, ακόμα δεν έχετε δει τίποτα», και οι δυο έλεγαν στους ανθρώπους της ΑΕΚ πως «υπερβάλουν» και πως «μας κάνετε πλάκα». Η αλήθεια είναι αυτή πάντως. Όντως δεν έχουν δει τίποτα οι παίκτες.

Εκτόξευση των διαρκείας

Οι μεταγραφές, αλλά και η θετική έναρξη στο πρωτάθλημα έφερε εκτόξευση στις πωλήσεις των διαρκείας σήμερα (13/9). Είναι χαρακτηριστικό πως μόνο τη Δευτέρα πωλήθηκαν άλλες 343 κάρτες διαρκείας! Για να γίνει σαφές, συνήθως η ΑΕΚ πουλάει 40 με 50 διαρκείας καθημερινά. Το 343 ήρθε μόνο σήμερα! Ήδη συνολικά η ΑΕΚ ξεπέρασε τα 13.000 διαρκείας και πάει να πιάσει και να ξεπεράσει τα 14.000 διαρκείας! Το επίσης εντυπωσιακό είναι πως υπάρχουν φίλοι της ΑΕΚ που δεν σκοπεύουν να εμβολιαστούν ή που λόγω νοσημάτων φοβούνται να κάνουν το εμβόλιο. Άρα δεν μπορούν να μπουν στο γήπεδο φέτος. Κι όμως αγοράζουν διαρκείας κι ας μην πάνε φέτος στο ΟΑΚΑ, έχοντας στο μυαλό τους του χρόνου την Αγιά Σοφιά – Opap Arena και την προτεραιότητα που θα έχουν.

Ποιοι συνεχίζουν στην ΑΕΚ Β’ και η περίπτωση Νταντσένκο

Εν τω μεταξύ και όσον αφορά τα αγωνιστικά έγινε γνωστό πως οι Ραντόνια, Παρράς, Κοσίδης, Ρουκουνάκης και Σαμπανάτζοβιτς συνεχίζουν τις προπονήσεις τους με την ΑΕΚ Β’ και εντάσσονται εκεί. Βέβαια αυτό δε σημαίνει κάτι για το μέλλον τους, καθώς υπάρχει περιπτώσει να χρειαστεί μέσα στη σεζόν να προπονηθούν και με την πρώτη ομάδα, ανάλογα με τις ανάγκες που θα υπάρξουν. Επί της ουσίας η πρώτη ομάδα συνεχίζει με 26 παίκτες στις δικές της προπονήσεις.

Οσον αφορά τον Όλεγκ Νταντσένκο δεν υπολογίζεται γενικά από την ΑΕΚ και παραμένει τυπικά στην ομάδα μέχρι να βρεθεί τρόπος να αποχωρήσει.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης