Football Talk

Βατσλίκ: «Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, κρίμα που δεν κερδίσαμε» (video)

Βατσλίκ: «Χάσαμε πολλές ευκαιρίες, κρίμα που δεν κερδίσαμε» (video)

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού τόνισε πως δεν χαίρεται που η ομάδα του δεν κατάφερε να κερδίσει, αλλά θα έχει περιθώριο να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Σχετικά Άρθρα

Αν και ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο, τελικά δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο γκολ και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τη φετινή σεζόν στη Super League με ισοπαλία (0-0). Ο Τόμας Βατσλίκ σε δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης σχολίασε τις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του, ενώ τόνισε πως το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στο ματς της Πέμπτης (16/09, 22:00) με την Αντβέρπ.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Αρχικά:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σήμερα με πολλές μονομαχίες και τάκλιν. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Είναι ένα από τα παιχνίδια που αν παίζαμε ακόμα 30 λεπτά σίγουρα θα σκοράραμε. Δυστυχώς το γκολ δεν ήρθε, ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με έναν βαθμό. Όμως θα έχουμε ευκαιρία να καλύψουμε το έδαφος.

Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να προσηλωθούμε στα επόμενα παιχνίδια αρχής γενομένης από την Πέμπτη (16/09). Είναι κρίμα που δεν κερδίσαμε αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε»

Για το δεύτερο ημίχρονο, αλλά και για το ότι δεν απειλήθηκε καθόλου ο ίδιος:

«Δεν απειλήθηκα από τον αντίπαλο. Έπρεπε να κάνω μόνο μερικά βολέ ή να δώσει οδηγίες για την τοποθέτηση των αμυντικών. Είναι κρίμα που δεν σκοράραμε αλλά είμαι χαρούμενος με την αμυντική αντιμετώπιση της ομάδας και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης