Football Talk

Φενερμπαχτσέ – Σίβασπορ 1-1: Πρώτη απώλεια βαθμών για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Γούτα!

Φενερμπαχτσέ – Σίβασπορ 1-1: Πρώτη απώλεια βαθμών για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού απέναντι στην ομάδα του Δημήτρη Γούτα!

Τρεις εβδομάδες πριν από την αναμέτρηση της Φενερμπαχτσέ με τον Ολυμπιακό, οι Τούρκοι υπέστησαν την πρώτη απώλεια βαθμών τους στο τούρκικο πρωτάθλημα από την Σίβασπορ, η οποία αγωνίστηκε με τον Δημήτρη Γούτα στην βασική ενδεκάδα.

Την ξέφρενη πορεία της Φενερμπαχτσέ στην Τουρκία κατάφερε να διακόψει η Σίβασπορ του Δημήτρη Γούτα, η οποία παρατάχθηκε με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό στην σύνθεσή της, και κατόρθωσε να περιορίσει τους γηπεδούχους, που παρατάχθηκαν με τον Μεσούτ Εζίλ, και όχι τον τραυματία Δημήτρη Πέλκα στην βασική τους ενδεκάδα.

Η Φενέρ, η οποία θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Europa League στις 29/9, πήρε το προβάδισμα με τον Σάμουελ στο 23ο λεπτό, αλλά δεν μπόρεσε να οδηγηθεί στην ανάπαυλα με το υπέρ της 1-0, χάρη στο πέναλτι-γκολ του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Πέδρο Ενρίκε, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν την τέταρτη διαδοχική νίκη τους επί τούρκικου εδάφους, με τον Ολυμπιακό να παρακολουθεί στενά τις εμφανίσεις τους.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης