Football Talk

Σαμπντόρια – Ίντερ: Στάση στη Γένοβα για τους «νερατζούρι» με 2-2!

Σαμπντόρια – Ίντερ: Στάση στη Γένοβα για τους «νερατζούρι» με 2-2!
«Stop» στην Ίντερ έβαλε η Σαμπντόρια, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 2-2 στην έδρα της πρώτης.

Μπορεί η Ίντερ να προηγήθηκε δυο φορές στο σκορ, ωστόσο, η μαχητικότητα που επέδειξε η Σαμπντόρια έφτανε ώστε να «μπλοκάρει» την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάκι και να πάρει το τελικό 2-2 εν τέλει στην έδρα της, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Serie A.

Ωστόσο, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, θα μπορούσε να χαρακτηρίσουμε την αναμέτρηση… «χορταστική», καθώς είχαμε συνολικά 4 γκολ.

Στο 18’ ο Ντι Μάρκο με καταπληκτικό φάουλ στο παραθυράκι έκανε το 0-1 για τους «νερατζούρι», οι οποίοι όμως δέχθηκαν την πρώτη ισοφάριση στο 33’. Ύστερα από κόρνερ, η μπάλα δεν έβγαινε από την περιοχή, ο Γιοοσίντα έκανε το αδύναμο σουτ, υπήρξε κόντρα στον Τζέκο και… 1-1. Ωστόσο, η Ίντερ ανέκτησε το προβάδισμα πριν βγει το ημίχρονο. Ο Μπαρέλα έφυγε ανάμεσα από δύο στην κόντρα και έδωσε με ακρίβεια στον Λαουτάρο κι εκείνος με τρομερό αριστερό στην κίνηση έγραψε το 1-2.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (47’) ο Μπερεζίνσκι έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο αριστερός μπακ, Αουτζέλο, με εκπληκτικό βολέ με-τη-μια στο παραθυράκι έφερε τον αγώνα ξανά στην ισοπαλία (2-2), σκορ το οποίο έμελλε να παραμείνει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ:
Εμίλ Αουντέρο, Μπάρτος Μπερεσίνσκι, Μάγια Γιοσίντα, Ομάρ Κόλεϊ, Τομάζο Αουτζέλο, Αντόνιο Καντρέβα, Άντριεν Σίλβα, Μόρτεν Θόρσμπι, Μίκελ Ντάμσγκααρντ, Φραντσέσκο Καπούτο, Φάμπιο Κουαλιαρέλα.

ΙΝΤΕΡ: Σαμίρ Χαντάνοβιτς, Μίλαν Σκρίνιαρ, Στέφαν ντε Φράι, Φεντερίκο Ντιμάρκο, Ματέο Νταρμιάν, Νικολό Μπαρέλα, Μαρτσέλο Μπρόζοβιτς, Χακάν Τσαλχάνογλου, Ίβαν Πέρισιτς, Λαουτάρο Μαρτίνες, Έντιν Τζέκο.

Κυριάκος Δημητρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης