Football Talk

Ολυμπιακός - Ατρομήτος: Να ξεκινήσουν με το… δεξί οι «ερυθρόλευκοι»

Ολυμπιακός - Ατρομήτος: Να ξεκινήσουν με το… δεξί οι «ερυθρόλευκοι»
Απέναντι στον Ατρόμητο ξεκινά ο Ολυμπιακός την κούρσα για την υπεράσπιση των πρωτείων του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τα πλάνα του Μαρτίνς για την ενδεκάδα. 

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Με το βλέμμα στο 47ο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο στο «Γεώργιος Καραισκάκης» για την 1η αγωνιστική της Superleague. Οι Πειραιώτες στοχεύουν αποκλειστικά στη νίκη με τον Πέδρο Μαρτίνς να θέλει από την ομάδα του να δείξει με το… καλημέρα τις διαθέσεις της. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν χάσει ποτέ σε πρεμιέρα εντός έδρας, ενώ τρέχουν ένα αήττητο σερί 19 αγώνων στο γήπεδο τους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είχε και τις καλύτερες συνθήκες για να προετοιμάσει την ομάδα καθώς από την διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων προέκυψαν ουκ ολίγες αναποδιές. Εν τέλει έμειναν εκτός αποστολής  ο Μαντί και ο Αγκιμπού Καμαρά που άργησαν να επιστρέψουν από την Γουινέα λόγω του πραξικοπήματος στη χώρα τους, ενώ ανέτοιμος κρίθηκε και ο Γιώργος Μασούρας που ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες εβδομάδες με τραυματισμό.

Αντίθετα, διαθέσιμοι είναι τόσο ο Βατσλίκ που είχε χτυπήσει με την Εθνική Τσεχίας, όσο και ο Εμβιλά που παρουσίασε κάποιες ενοχλήσεις μεσοβδόμαδα. Στο μενού υπάρχει και το ραντεβού με την Αντβέρπ για το Europa League το βράδυ της Πέμπτης, οπότε το πιο πιθανό είναι ο Μαρτίνς να εμπιστευτεί περισσότερο τους παίκτες που δούλευε όλο αυτό το διάστημα στο προπονητικό κέντρο.

Ο Βατσλίκ όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Λαλά, στα στόπερ ο Παπασταθόπουλος με τον Σισέ και αριστερά ο Καρμπόβνικ φαίνεται πως έχει το προβάδισμα έναντι του Ρέαμπτσιουκ που έπαιξε και στα 3 ματς της Μολδαβίας μέσα σε ένα δεκαήμερο.

Για τον άξονα ο Μπουχαλάκης θεωρείται σίγουρος, με τον Εμβιλά να έχει το προβάδισμα έναντι του Κούντε για την άλλη θέση. Στα εξτρέμ θα βρίσκονται οι Ονιεκούρου και Βαλμπουενά, στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί και παίζεται μια θέση η οποία θα καθορίσει και τον σχηματισμό. Αν προτιμηθεί ο Ρόνι Λόπες ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με 4-2-3-1, ενώ στην περίπτωση που ξεκινήσει ο Τικίνιο, τότε θα δούμε τους «ερυθρόλευκους» με 4-4-2.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης