Football Talk

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα: Ζητούμενο μονάχα το «τρίποντο» για την ομάδα του Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα: Ζητούμενο μονάχα το «τρίποντο» για την ομάδα του Λουτσέσκου

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα του Ηρακλή Μεταξά, θέλοντας να ξεκινήσει με το «δεξί» στη Super League.

Στη «μάχη» της Super League ρίχνεται μετά τους Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ!

Ο «δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται την Κυριακή (12/9, 19:00) στην Τούμπα τον «Άγιαξ της Ηπείρου» (Novasports 2) για την πρώτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ελ Καντουρί, Ίνγκασον, Ολιβέιρα, καθώς και τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα στη Σερβία, καθώς προ ημερών βρέθηκε θετικός σε τεστ για τον κορωνοϊό.

Από την άλλη, από την 20μελή αποστολή της ομάδας των Ιωαννίνων αποκλείστηκε ο Μπρένερ, ο οποίος δεν έχει αναρρώσει από την επέμβαση στο δεξί του χέρι, στην οποία υποβλήθηκε προ ημερών.

Πιθανή Ενδεκάδα ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης,Τέιλορ, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Κούρτιτς, Σβαμπ, Μουργκ, Μπίσεσβαρ, Μιτρίτσα, Σφιντέρσκι.

Πιθανή Ενδεκάδα ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Σνάιντερ, Σιόντης, Ντομίνγκες, Μορέιρα, Περέα, Κόντε.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος θα έχει ως βοηθούς του τους Χασάν Κούλα και Κωνσταντίνο Ψάρρη. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας, ενώ επικεφαλής στο VAR θα είναι ο Άγγελος Ευαγγέλου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης