Football Talk

ΑΕΚ - Ιωνικός: Η «Ένωση» επιζητά μονάχα τη νίκη κόντρα στους νεοφώτιστους

ΑΕΚ - Ιωνικός: Η «Ένωση» επιζητά μονάχα τη νίκη κόντρα στους νεοφώτιστους

Η ΑΕΚ θα επιδιώξει να ξεκινήσει με νίκη το πρωτάθλημα κόντρα στον νεοφώτιστο Ιωνικό στο ΟΑΚΑ.

Ξεκίνημα με το δεξί σε μια νέα… χρονιά θέλει να κάνει η ΑΕΚ, με τους «κιτρινόμαυρους» του Μιλόγεβιτς να φιλοξενούν τον νεοφώτιστο Ιωνικό στο ΟΑΚΑ (20:30, Cosmote Sport 2).

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι, καθώς από τη μια έχουμε μια εντελώς ολοκαίνουργια ΑΕΚ, που πλέον στοχεύει στη διεκδίκηση των δύο εγχώριων τίτλων. Και από την άλλη το σύνολο του Δημήτρη Σπανού που ανέβηκε από την Super League και ίσως εκπλήξει πολλούς τη φετινή σεζόν.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής της ΑΕΚ δεν έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα (εκτός των Σιμόες, Λάτσι), με τον Λιβάι Γκαρσία να μπαίνει στην αποστολή ξεπερνώντας τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Πιθανή Ενδεκάδα ΑΕΚ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς, 4-2-3-1): Στάνκοβιτς, Μισελέν, Βράνιες, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι, Άμραμπατ, Μάνταλος, Τάνκοβιτς, Αραούχο.

Πιθανή Ενδεκάδα Ιωνικού (Δημήτρης Σπανός, 4-2-3-1): Χουτεσιώτης, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Σάντσεζ, Βαλεριάνος, Ρομαό, Γκοτσούλιας (Ντάλσιο), Λένις, Άοσμαν (Μπουένο), Καμπράλ, Τουράμ.

Διαιτητής ο Γεώργιος Τζοβάρας, βοηθοί του οι Βασίλειος Νικολακάκης, Αντώνιος Σινιοράκης και τέταρτος ο Σπυρίδων Ζαμπαλάς. Στο VAR οι Ευάγγελος Μανούχος, Χρήστος Μπάλτας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης