Football Talk

Κυριάκος Σαββίδης: Το πρώτο γκολ στην καριέρα του σε πρώτο ημίχρονο στο πρωτάθλημα, ήρθε απέναντι στην πρώην ομάδα του στην Σλοβακία!

Κυριάκος Σαββίδης: Το πρώτο γκολ στην καριέρα του σε πρώτο ημίχρονο στο πρωτάθλημα, ήρθε απέναντι στην πρώην ομάδα του στην Σλοβακία!

Την παρουσία του στην βασική ενδεκάδα «εξαργύρωσε» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο Κυριάκος Σαββίδης, ο οποίος άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση της Σπάρτακ Τρνάβα απέναντι στην πρώην ομάδα του, Μιχαλόβτσε, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ σε πρώτο ημίχρονο, σε όλη του την καριέρα!

Πρόκειται για έναν από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές για την Σπάρτακ Τρνάβα. Αγωνίζεται ως βασικός, έχει χάσει μόλις ένα από τα επτά φετινά ματς των Σλοβάκων εξαιτίας τραυματισμού, και επέστρεψε στην βασική ενδεκάδα της ομάδας του, συνδυάζοντας την 6η φετινή του εμφάνιση με το πέμπτο γκολ του επί σλοβάκικου εδάφους.

Ο λόγος για τον Κυριάκο Σαββίδη. Τον 26άχρονο πρώην στόπερ του Πανιώνιου, ο οποίος άνοιξε το σκορ απέναντι στην πρώην ομάδα του, Μιχαλόβτσε, στην δεύτερη σεζόν που διανύει μακριά από την Ελλάδα, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ σε πρώτο ημίχρονο σε ολόκληρη την καριέρα του.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει σκοράρει έξι φορές συνολικά στην καριέρα του, όλες εκτός έδρας,  πέντε σε επίπεδο πρωταθλήματος, και δεν έχει ηττηθεί σε κανένα από αυτά τα ματς, με την μοναδική φορά που βρήκε δίχτυα στο πρώτο μέρος να λαμβάνει χώρα πέρυσι, σε «νεκρό χρόνο», στην ευρεία νίκη της Μιχαλόβτσε επί της Ζβόντσιν (1-10).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το χρονικό σημείο των αναμετρήσεων που ο Κυριάκος Σαββίδης βρήκε δίχτυα:

  • Πανιώνιος – Ατρόμητος 1-2 (59’)
  • Ζβόντσιν – Σπάρτακ Τρνάβα 1-10 (45+1)
  • Ποχρόνι – Σπάρτακ Τρνάβα 3-3 (90+3)
  • Νίτρα – Σπάρτακ Τρνάβα 0-1 (78’)
  • Σλόβαν Μπρατισλάβας – Σπάρτακ Τρνάβα 0-1 (65’)
  • Μιχαλόβτσε – Σπαρτάκ Τρνάβα 0-1 (σε εξέλιξη, γκολ στο 10ο λεπτό)

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης