Football Talk

Πιάνιτς για Κούμαν: «Είχε περίεργη στάση απέναντι μου, δεν μου έδωσε ευκαιρίες»

Πιάνιτς για Κούμαν: «Είχε περίεργη στάση απέναντι μου, δεν μου έδωσε ευκαιρίες»
Εξαπέλυσε πυρά εναντίον του προπονητή της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν ο Μίραλεμ Πιάνιτς.
Σχετικά Άρθρα

Ο Βόσνιος μέσος, Μίραλεμ Πιάνιτς μετακόμισε στην Τουρκία για λογαριασμό της Μπεσίκτας με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν, αλλά είναι κοινό μυστικό πως επιθυμία του ήταν να επιστρέψει στην Γιουβέντους.

Μάλιστα, ο Πιάνιτς, ο οποίος αγωνίστηκε σε 178 παιχνίδια με τους «μπιανκονέρι», δήλωσε ότι έπρεπε να φύγει από τους «μπλαουγκράνα» λόγω του προπονητή Ρόναλντ Κούμαν.

«H Μπεσίκτας με ήθελε έντονα τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου και εγώ δεν μπορούσα να μείνω στη Μπαρτσελόνα με τον Κούμαν. Θα έχανα κι άλλο χρόνο και δεν το ήθελα.

Ο Κούμαν είχε μια στάση μαζί μου που κανείς δεν κατάλαβε, ούτε καν ο Μέσι. Ο Λίο, πέρυσι, μου είπε πολλές φορές "μα γιατί δεν σε αφήνει να παίξεις; Έχει συμβεί κάτι;"

Με την Γιουβέντους υπήρξαν επαφές και ραντεβού με τον ατζέντη μου, αλλά μεταγραφική περίοδος δεν ήταν εύκολη. Θα μου άρεσε ννα επιστρέψω κάποια μέρα και θα έκανα τα πάντα για να συναντήσω ξανά τον Αλέγκρι. Κανείς δεν είναι καλύτερος από αυτόν σε αυτές τις καταστάσεις. Ο Αλέγκρι κάνει όλους τους παίκτες να νιώθουν σημαντικοί και δίνει σε όλους ευκαιρίες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πιάνιτς στην «Tuttosport».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης