Football Talk

«Θα συνεχίσει να πληρώνεται ο Σάμαρης από την Μπενφίκα»

«Θα συνεχίσει να πληρώνεται ο Σάμαρης από την Μπενφίκα»

Ο Έλληνας χαφ μπορεί να έλυσε το συμβόλαιό του με τους «αετούς», ωστόσο θα συνεχίσει να πληρώνεται κανονικά από τον πορτογαλικό σύλλογο.

Πριν λίγες μέρες, έγινε γνωστό πως Μπενφίκα και Ανδρέας Σάμαρης βρήκαν την «χρυσή τομή» για την λύση του συμβολαίου του Έλληνα χαφ. Μία συνεργασία που έφτασε στο τέλος της έπειτα από επτά χρόνια. Με μία μικρή λεπτομέρεια.

Σύμφωνα με την «A Bola», ο 32χρονος μέσος έχει συμφωνήσει με τον πορτογαλικό σύλλογο να πληρώνεται… κανονικά παρά την λύση του συμβολαίου του, μέχρι να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει: «Η χειρουργική επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε τον Μάρτιο, στον δεξιό αχίλλειο τένοντα, άφησε τον Σάμαρη εκτός των σχεδίων του Ζόρζε Ζέσους. Με την λύση της συνεργασίας η Μπενφίκα έχει εξοικονομήσει σημαντικό μέρος από τους φόρους, αλλά θα μπορούσε να εξοικονομήσει περισσότερα, αν ο Σάμαρης βρει μία νέα ομάδα».

Να θυμίσουμε πως ο διεθνής άσος είχε ακουστεί για τον Ολυμπιακό, στον οποίο αγωνίστηκε για δύο σεζόν και πωλήθηκε έναντι 10 εκατ. ευρώ.

 



www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης