Football Talk

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ντεμπούτο απέναντι στην μοναδική αγγλική ομάδα, τη Νιούκαστλ, που έχει σκοράρει χατ-τρικ! (video)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ντεμπούτο απέναντι στην μοναδική αγγλική ομάδα, τη Νιούκαστλ, που έχει σκοράρει χατ-τρικ! (video)

Μία ιδιαίτερη σύμπτωση έκανε την εμφάνισή της, αναφορικά με το… νέο ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους φίλους της ομάδας να μετρούν την ώρα, προκειμένου η Νιούκαστλ να φτάσει στο Όλντ Τράφορντ, και να δοθεί το σφύριγμα της έναρξης!

Λίγες ώρες απομένουν πλέον για την επισημοποίηση της επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από μία δεκαετία. Ο Πορτογάλος σταρ έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, προπονείται σε καθημερινή βάση με τους συμπαίκτες του, είναι υγιής, και αυτό που απομένει είναι να «πατήσει» ξανά το χορτάρι του Όλντ Τράφορντ.

Πράγμα δηλαδή που αναμένεται να λάβει χώρα απέναντι στη Νιούκαστλ! Στο απέναντι «στρατόπεδο» οι φίλοι των «καρακαξών», έχουν… έναν λόγο παραπάνω να ανησυχούν. Ποιος είναι αυτός; Αντικρίζοντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο και το… Θέατρο των Ονείρων, ξυπνάνε μνήμες από τον «εφιάλτη» του 2008!

Την αναμέτρηση δηλαδή του Ιανουαρίου, που βρήκε τη Νιούκαστλ να πηγαίνει με το 0-0 στην ανάπαυλα, αλλά να καταλήγει να ηττάται με 6-0, χάρη σε τρία γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο, σε διάστημα 40 λεπτών!

Την μοναδική φορά δηλαδή που πέτυχε χατ-τρικ επί αγγλικού εδάφους, και με κάποιον… περίεργο τρόπο, τίθεται αντιμέτωπος στην επιστροφή του απέναντι στη μόνη ομάδα που είχε την ατυχία να το βιώσει.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης μάλιστα, είναι πως και τα επόμενα δύο παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχουν την δική τους σημασία για τον Κριστιάνο Ρονάλντο,. Και αυτό διότι και η Άστον Βίλα και η Γουέστ Χαμ, αποτελούν μαζί με τη Νιούκαστλ, τις ομάδες που ο Πορτογάλος έχει σκοράρει περισσότερο από κάθε άλλη, έχοντας πετύχει αθροιστικά 20 γκολ σε 32 εμφανίσεις!

Θα μπορέσει λοιπόν ο Πορτογάλος να βρει δίχτυα σε 4η αγωνιστική και σε κανονική ροή αγώνα μετά από τρία χρόνια; Η αναμέτρηση απέναντι στη Νιούκαστλ, αν αναλογιστεί κανείς την παράδοση, φαίνεται πως ενδείκνυται…

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης