Football Talk

Παπαδόπουλος: «Έχω έρθει με πολλά κίνητρα, όχι για διακοπές»

Παπαδόπουλος: «Έχω έρθει με πολλά κίνητρα, όχι για διακοπές»

Οι πρώτες δηλώσεις του Κυριάκου Παπαδόπουλου με τη φανέλα του Ατρομήτου.

Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την απόκτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου για έναν χρόνο, που γυρνά στην χώρα μας μετά από 12 χρόνια, διαθέτοντας πλέον ένα σπουδαίο βιογραφικό!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Κυριάκο, καλώς ήρθες! Ποια είναι τα πρώτα σου συναισθήματα γυρνώντας στην Ελλάδα και για τη συμφωνία σου με τον Ατρόμητο;

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα! Παρουσιάστηκε μπροστά μου μια σπουδαία προοπτική στον Ατρόμητο. Το διαπίστωσα αυτό από τους ανθρώπους που με πλησίασαν. Αρχικά, με τον πρόεδρο, τον Γιώργο Σπανό, τον Τεχνικό Διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο και σήμερα με τον προπονητή μας, Άνχελ Λόπεθ. Μου εξήγησε τι θέλει από μένα και μου αρέσει η φιλοσοφία του. Όλοι τους με προσέγγισαν με έναν πολύ ωραίο τρόπο, δείχνοντας πόσο πολύ με ήθελαν και πόσο με εμπιστεύονται. Ήταν κρίσιμοι λόγοι που με οδήγησαν να πάρω αυτή την απόφαση να γυρίσω στην Ελλάδα για τον Ατρόμητο».

Είσαι εν ενεργεία διεθνής… Έπαιξε ρόλο στο μυαλό σου το κεφάλαιο της Ελλάδας;

«Ανεξάρτητα από αυτό, θέλω να πετύχω πολλά πράγματα στον Ατρόμητο. Έχω έρθει με πολλά κίνητρα. Δεν έχω έρθει για διακοπές. Πρόκειται για μία εξαιρετικά οργανωμένη ομάδα με πολλά όνειρα. Στόχος μου είναι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, να βοηθάω τον Ατρόμητο να παίρνει νίκες και μέσω αυτού να είμαι στις επιλογές της Εθνικής. Πάντα η Εθνική ομάδα είναι στους στόχους μου».

Ποιοι είναι οι προσωπικοί και ομαδικοί σου στόχοι;

«Δεν θέλω να βάζω συγκεκριμένους στόχους. Αυτό που θέλω εγώ είναι να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου σε κάθε παιχνίδι, να στοχεύουμε στη νίκη και στο τέλος να δούμε πόσο ψηλά έχουμε φτάσει».

Αποτελείς ακόμα μία μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι. Ποιες είναι οι σκέψεις σου για τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα;

«Είδα τις φετινές κινήσεις του καλοκαιριού και ξέρω καλά τους Έλληνες παίκτες. Είμαι πολύ χαρούμενος, καθώς φαίνεται ότι έχει μπει ψηλά ο πήχης. Ανυπομονώ να τους συναντήσω, να τους δω στην προπόνηση και να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο. Στόχος είναι να δουλέψουμε καλά όλοι μαζί και γιατί όχι να πρωταγωνιστήσουμε…».

Με τον Ατρόμητο σε συνδέει και μια προσωπική σου ιστορία, καθώς στο Στάδιο του Περιστερίου έκανες το επαγγελματικό σου ντεμπούτο σε ηλικία 15 ετών. Ήταν τελικά της μοίρας σου το γραφτό να έρθεις στον Ατρόμητο;

«Μπορείς να το δεις κι έτσι… Είναι σίγουρα είναι πολύ ιδιαίτερο και ευχάριστο συναίσθημα να παίζεις το πρώτο σου επαγγελματικό παιχνίδι σε ηλικία 15 ετών. Πλέον, όμως κοιτάμε το τώρα. Κοιτάω ότι είμαι καλά και πολύ χαρούμενος για αυτό το νέο βήμα. Έχω μεγάλες βλέψεις, ώστε να τα καταφέρουμε όλοι μαζί και ενωμένοι».

Ποιες είναι τα συναισθήματά σου για την επιστροφή των οπαδών στα γήπεδα;

«Είναι πολύ σημαντική η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα. Εμένα προσωπικά με κάνει πολύ χαρούμενο. Είναι πολύ σημαντική και για την ομάδα η παρουσία των φιλάθλων μας. Μας γεμίζει με έξτρα κίνητρο. Ελπίζω να είναι δίπλα μας και φέτος, σε αυτή τη νέα σεζόν και να μας βοηθήσει να πετύχουμε σπουδαία πράγματα στο γήπεδο».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης