Football Talk

Ολυμπιακός: Πολλά τα ερωτηματικά για την πρεμιέρα

Ολυμπιακός: Πολλά τα ερωτηματικά για την πρεμιέρα
Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει την επιστροφή των διεθνών στις προπονήσεις την Παρασκευή για να αποφασίσει την πρώτη ενδεκάδα που θα παρατάξει στο φετινό πρωτάθλημα.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Το “προετοιμασία μετ΄ εμποδίων” μάλλον δεν περιγράφει επακριβώς όσα αντιμετωπίζει ο προπονητής του Ολυμπιακού λίγο πριν την κυριακάτικη πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Ατρόμητο (20:30). Λόγω των υποχρεώσεων των Eθνικών ομάδων, ο Πέδρο Μαρτίνς είχε μείνει με ελάχιστους ποδοσφαιριστές να δουλεύει όλες αυτές τις μέρες, ενώ προέκυψαν και αρκετά απρόοπτα.

Ένα από αυτά ο τραυματισμός του Τόμας Βατσλίκ στο παιχνίδι με το Βέλγιο. Ο Τσέχος τερματοφύλακας μπορεί να απέφυγε τα χειρότερα, αλλά η κατάσταση του αξιολογείται μέρα με τη μέρα και κάθε άλλο παρά σίγουρος είναι για την ενδεκάδα κόντρα στους Περιστεριώτες. Παρόμοια είναι η συνθήκη και για τον Γιώργο Μασούρα, με τον Μαρτίνς να μην έχει καμία διάθεση για ρίσκα καθώς ακολουθεί την ερχόμενη Πέμπτη και ο αγώνας με την Αντβέρπ στο “Γεώργιος Καραισκάκης” για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Ενοχλήσεις παρουσίασε την Τετάρτη και ο Γιαν Εμβιλά που επίσης παρακολουθείτε ώστε να φανεί πότε θα βρίσκεται στο 100%.

Πέρα, όμως από τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν, στο μυαλό του Πορτογάλου τεχνικού υπάρχει και διαχείριση των παικτών. Ο Μπουχάλακης και ο Ανδρούτσος αγωνίστηκαν και στα τρία παιχνίδια της Εθνικής, το ίδιο και ο Ρέαμπτσιουκ με τη Μολδαβία. Αν ξεκινήσουν την Κυριακή θα είναι το τέταρτο τους παιχνίδι μέσα σε 10 μέρες. Ο Μαρτίνς περιμένει να τους δει από κοντά, να δει τα επίπεδα καταπόνησης και να αποφασίσει. Επιπλέον, τόσο ο Μαντί όσο και ο Αγκιμπού Καμαρά πέρασαν μια μεγάλη περιπέτεια στην πατρίδα τους και ενδεχομένως να έχουν επηρεαστεί ψυχολογικά.

Είναι πολλά τα ερωτηματικά στον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα και όλα θα ξεκαθαρίσουν στις δύο τελευταίες προπονήσεις. Είναι λογικό, ωστόσο, ο Μαρτίνς να στηριχθεί περισσότερο στους ποδοσφαιριστές με τους οποίους δούλευε όλες αυτές τις μέρες στο προπονητικό κέντρο. Υπό αυτή την ένοια ποδοσφαιριστές όπως ο Λαλά, ο Καρμπόβνικ, ο Μπα, ο Παπασταθόπουλος, ο Βαλμπουενά, ο Λόπες, ο Τικίνιο και ο Ελ Αραμπί έχουν ένα προβάδισμα έναντι των υπολοίπων.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης